Φθινόπωρο με καλές προσφορές σε γνήσιες άδειες Windows και Office


Η Microsoft είχε ξεκινήσει το ταξίδι της στις εφαρμογές παραγωγικότητας με τα Word, Excel και PowerPoint, αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν εμπλούτισε την σουίτα της με χρήσιμα εργαλεία όπως τα Outlook, Teams και OneNote για να καταστεί κυρίαρχη στον συγκεκριμένο τομέα. Με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες του Microsoft Office παγκοσμίως, δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι το 90% των επιχειρήσεων έχει εγκατεστημένη την σουίτα γραφείου στους υπολογιστές της.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι το κόστος για την αγορά της απευθείας από τη Microsoft είναι αρκετά υψηλό, αλλά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια υπάρχει τρόπος να κάνεις την δουλειά σου νόμιμα αγοράζοντας άδεια χρήσης με δραματικά χαμηλότερο αντίκτυπο για την τσέπη σου. Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, το κατάστημα Keysfan έχει ξεκινήσει τις φθινοπωρινές εκπτώσεις του φέρνοντας στο επίκεντρο την τελευταία έκδοση της σουίτας Office, το Office 2021 Pro, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς με μόλις €27.67! Αν χρειάζεσαι περισσότερα κλειδιά, τότε αγοράζοντας μια 5αδα μπορείς να ρίξεις το κόστος για κάθε κλειδί Office 2021 σε μόλις €13.73.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους στην τελευταία έκδοση Windows, υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουν με μόλις €7.59 για μια γνήσια άδεια χρήσης Windows 10 Pro. Στην περίπτωση που αγοράσετε την 5αδα, το κόστος μειώνεται σε μόλις €6.19 ανά κλειδί και φυσικά μπορείτε έπειτα να αναβαθμίσετε εντελώς δωρεάν στο Windows 11.

keysfan-autumn-sale.jpg

Το Keysfan είναι ένα online κατάστημα που εξειδικεύεται στην πώληση κλειδιών - αδειών χρήσης για λειτουργικά συστήματα, games και σούιτες γραφείου εδώ και πολλά χρόνια, ενώ διακρίνεται και για την 24/7 online εξυπηρέτηση των πελατών λύνοντας οποιοδήποτε θέμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Εξαργυρώνοντας το εκπτωτικό κουπόνι SKF62 στο ταμείο, θα βρείς τα παρακάτω προϊόντα με έκπτωση 62% (οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Εξαργυρώνοντας το εκπτωτικό κουπόνι SKF50 στο ταμείο λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω:

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com.

Loading