Garmin Fenix 6: Επίσημα η νέα σειρά με μεγάλη αυτονομία και επιλογή για ηλιακό panel

Η Garmin δεν περίμενε την έναρξη της IFA 2019 για να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της νέας σειράς Fenix 6, η οποία περιλαμβάνει τρία βασικά μοντέλα που θα δούμε και από κοντά στο Βερολίνο μέσα στην εβδομάδα. Τα νέα smartwatches της Garmin ξεχωρίζουν για τη μεγαλύτερη αυτονομία τους, αλλά και για την τεχνολογία PacePro που ενημερώνει τους δρομείς για τις αλλαγές στο υψόμετρο.

Μια ακόμη πρωτιά συναντάμε και στο Fenix 6X Pro Solar Edition που διαθέτει το Power Glass, ένα είδος ηλιακού panel για επέκταση της αυτονομίας με εκμετάλλευση της ηλιακής ακτινοβολίας. Η κατασκευή του είναι θωρακισμένη, περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη 1.4'', έχει αυτονομία 21 ημέρες με μια φόριστη και χάριν στο Power Glass μπορεί να κερδίσει επιπλέον έως και 3 ημέρες.

fenix6-hero-hr-4000-0.jpg

Τα Fenix 6 και Fenix 6X είναι τα φθηνότερα μοντέλα της σειράς με οθόνες 1.3'' και 1.4'' αντίστοιχα, ενώ προσφέρουν επιλογές για προσθήκη ηλιακού panel, WiFi και αποθηκευτικό χώρο. Θα κυκλοφορήσουν και σε Sapphire Editions για περισσότερη ανθεκτικότητα.

Όλα τα νέα μοντέλα Garmin Fenix 6 έρχονται με αναβαθμισμένο αισθητήρα παρακολούθησης του καρδιακού παλμού, τεχνολογία Pulse OX για τη μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα, υποστήριξη για παρακολούθηση του ύπνου και των αλλαγών ανάλογα με τη υψόμετρο, καθώς και λειτουργία Body Battery για παρακολούθηση της ενέργειας που έχει ο οργανισμός του χρήστη.

[via]

Loading