Acer Nitro XV3: Η νέα σειρά οθονών για gamers

Η Acer αποκάλυψε στην IFA 2019 μια νέα σειρά gaming οθονών Nitro, σχεδιασμένη για πιο ζωντανά παιχνίδια. Η νέα σειρά Nitro XV3 της Acer απαρτίζεται από τέσσερεις οθόνες, για gamers με υψηλές απαιτήσεις σε ρυθμούς ανανέωσης και ανάλυσης εικόνας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία casual gameplay σε λογικές τιμές.


Οι νέες οθόνες Nitro είναι συμβατές με NVIDIA G-SYNC και προσφέρουν μεταβαλλόμενο ρυθμό ανανέωσης (Variable Refresh Rates - VRR), όταν συνδεθούν με μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 10-Series και RTX 20-Series, προκειμένου να υποστηρίξουν δυναμικούς ρυθμούς ανανέωσης,μειώνοντας παράλληλα το screen tearing και ελαχιστοποιώντας το lag. Οι νέες οθόνες IPS φέρουν τεχνολογία Adaptive-Sync,ώστε να ικανοποιήσουν τους gamers που απαιτούν υψηλής ανάλυσης gaming μαζί με αστραπιαίο χρόνο αντίδρασης μέχρι 1 ms και λειτουργία Visual Response Boost (VRB) για ένα εύρυθμο, tear-free gameplay.

Η σειρά Nitro XV3 χρησιμοποιεί την ανανεωμένη τεχνολογία Agile-Splendor της Acer, που χρησιμοποιεί panels τόσο με τεχνολογία fast liquid crystals όσο και 99% sRGB ευρεία γκάμα χρωμάτων. Οι πιστοποιημένες με DisplayHDR 400 οθόνες, προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης, μέχρι και 1 ms VRB (Visual Response Boost), εξασφαλίζοντας ολοκαθαρές, blur-free, με μοναδική χρωματική αναπαραγωγή εικόνες, που είναι πιο φυσικές και ρεαλιστικές. Με ρυθμό ανανέωσης στα 240 Hz, οι gamers θα εντυπωσιαστούν από την εξαιρετική οπτική ρευστότητα και τα πεντακάθαρα γραφικά.

nitro-xv273u-s-01-recommended.jpg

Οι gaming οθόνες Nitro της Acer κυκλοφορούν σε τέσσερις εκδόσεις: δύο 27” και δύο 24,5”:

  • Acer Nitro XV273U S WQHD 165 Hz 27 ιντσών
  • Acer Nitro XV273 X Full HD 240 Hz 27 ιντσών
  • Acer Nitro XV253Q X Full HD 240 Hz 24,5 ιντσών
  • Acer Nitro XV253Q P Full HD 144 Hz 24,5 ιντσών

Όλες οι οθόνες διαθέτουν λειτουργία Acer Game και οκτώ προ-εγκατεστημένες λειτουργίες οθόνης για διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο: Action, Racing, Sport, User, Standard, ECO, Graphic και Movie. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, μπορεί να ενεργοποιηθεί από μια συντόμευση ή από τις On Screen Display (OSD) ρυθμίσεις στο μενού. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής μαύρου χρώματος επιτρέπει στους gamers να επιλέξουν ένα από τα έντεκα επίπεδα μαύρου χρώματος, ώστε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οπτικό τους πλεονέκτημα και να μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τους εχθρούς τους, να καλυφθούν ή να οδηγήσουν σε μία πίστα γεμάτη στροφές.

Το Acer VisionCare με τεχνολογίες Flickerless, BlueLightShield, ComfyView και low-dimming κάνει τη θέαση πιο άνετη κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων gaming. Η Acer Nitro XV3 φέρει μία εργονομικά σχεδιασμένη βάση, με δυνατότητα κλίσης και περιστροφής 20 μοιρών, ώστε οι gamers να μπορούν να βρουν την ιδανική γωνία θέασης. Τέλος, ο μηχανισμός ταχείας απελευθέρωσης, επιτρέπει το διαχωρισμό της οθόνης από τη βάση της, για να μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τη βοήθεια VESA mount, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή.

Loading