Η τηλεόραση της Huawei αποκαλύπτεται στις 19 Σεπτεμβρίου με τα Mate 30

Η παρουσίαση της 19ης Σεπτεμβρίου δεν θα περιλαμβάνει μόνο τα αποκαλυπτήρια της σειράς Huawei Mate 30. Η εταιρεία αναμένεται ότι θα δείξει στο κοινό και δύο ακόμη προϊόντα: ένα νέο smartwatch και τη δική της "Smart Screen".

Huawei Watch GT2

Ξεκινώντας από το πρώτο, μιλάμε προφανώς για το Huawei Watch GT2, για το οποίο έχουν διαρρεύει ορισμένες πληροφορίες και εικόνες τις τελευταίες ημέρες, ενώ το είδαμε και στα χέρια στελεχών της Huawei στην IFA 2019. Γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Kirin A1 (ειδικά κατασκευασμένος για wearables), ενσωματωμένο GPS, οπτικό αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, μικρόφωνο, ηχείο και μπαταρία 445mAh. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Classic και Sport.

huawei-watch-2-gt-leak.jpg

Huawei Smart Screen

Ήδη έχουμε δει την Honor Vision TV από κοντά και τώρα ετοιμαζόμαστε για την αντίστοιχη πρόταση της Huawei. Η εταιρεία δημοσίευσε επίσημο teaser για το δικό της προϊόν που είναι αρκετά πιο πιθανό να δούμε σε αγορές εκτός Κίνας. Από την ενημέρωση που είχαμε με στελέχη της Huawei, η Smart Screen θα είναι παραπλήσια με αυτή της Honor, αλλά προφανώς με καλύτερες δυνατότητες.

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση από κάθε άποψη γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Loading