Motorola One Zoom: Η νέα mid-range πρόταση με τετραπλή κάμερα

Η σειρά Motorola One απέκτησε ένα νέο μοντέλο, καθώς η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2019 το νέο Motorola One Zoom. Όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία που επέλεξαν, το Motorola One Zoom ξεχωρίζει για τις κάμερες του και τις δυνατότητες zoom, αλλά μη περιμένετε ότι μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των ναυαρχίδων άλλων εταιρειών.

Συγκεκριμένα, το Motorola One Zoom διαθέτει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 48MP f/1.7 και OIS (4-σε-1 pixel binning για λήψεις 12MP), αισθητήρα 16MP με υπερευρυγώνιο φακό 117°, αισθητήρα 5MP για λήψεις βάθους πεδίου και αισθητήρα 8MP με τηλεφακό που προσφέρει 3x οπτικό zoom και 10x υβριδικό zoom, κάτι που καταφέρνει συνδυάζοντας το οπτικό με τις πληροφορίες που λαμβάνει από τους άλλους τρεις αισθητήρες. Δεν λείπει το Night Vision mode για σημαντική βελτίωση στις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στην πρόσοψη έχουμε κάμερα 25MP επίσης με τεχνολογία pixel binning για μεγαλύτερη καθαρότητα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola One Zoom βρίσκουμε οθόνη 6.4'' OLED Max Vision FHD+ (2340 x 1080, 19:9) με notch-σταγόνα, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 675, 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 15W και υποδοχές USB Type-C και 3.5mm headphone jack. Ενδιαφέρουσα σχεδιαστική πινελιά το φωτιζόμενο logo της εταιρείας στο πίσω μέρος που θυμίζει...Batman.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Motorola One Zoom αναμένεται την Ευρώπη άμεσα σε τιμή €429.99 και σε χρώματα Electric Gray, Cosmic Purple και Brushed Bronze. Αναμένουμε ενημέρωση ειδικά για την Ελληνική αγορά.



Photo Gallery

Loading