Η Lenovo αποκαλύπτει εντυπωσιακές οθόνες στην IFA 2019

Όταν η τεχνολογία γίνεται πιο έξυπνη φέρνει ισορροπία τόσο στον χώρο εργασίας, αλλά και στο gaming και στους χώρους ψυχαγωγίας. Αυτές οι δύο νέες οθόνες που παρουσίασε η Lenovo στην IFA 2019, με ενσωματωμένο ήχο πολυμέσων μέσω ηχείων 2 x 3W, δεν έχουν ανταγωνισμό. Είναι και οι δύο πιστοποιημένες ώστε να ελαχιστοποιούν την κόπωση των ματιών με πρότυπα TÜV Rheinland Eye Comfort και έχουν σχεδιαστεί με απαράμιλλο στιλ για να παρέχουν απρόσκοπτη λειτουργικότητα με συνδεδεμένες συσκευές και εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας. Ιδανικές για PC gamers λόγω του AMD GPUs, που εξαλείφει τα σπασίματα της εικόνας, μέσω της τεχνολογίας Radeon FreeSync.

lenovo-q27q-monitor-desktop-setup.jpg

Η εξαιρετικά λεπτή Lenovo Q27q είναι η νέα κορυφαία οθόνη IPS 27 ιντσών QHD κρυστάλλινης διαφάνειας, η οποία είναι εύκολη στη χρήση και σχεδόν χωρίς περιθώριο σε τρεις από τις πλευρές της. Εξαιρετικά λεπτή για το μέγεθος της με πάχος μόλις 6.9mm, προσφέρει μια μοντέρνα εμπειρία ψυχαγωγίας. Ο έξυπνος σχεδιασμός της βάσης της και τα εργονομικά χαρακτηριστικά της την κάνουν μια σαφή δήλωση στυλ σε σχεδόν οποιοδήποτε χώρο. Είναι ιδανική για όσους περνούν πολλές ώρες στις οθόνες τους (π.χ. μικρά γραφεία, φοιτητές με πολλαπλές ανάγκες συσκευών, γραφίστες) και χρειάζονται μια οθόνη plug-and-play που ταιριάζει με τη διακόσμησή του χώρου τους και συνδέεται εύκολα, ενώ παρέχει οπτική διαύγεια, χωρίς να προκαλεί καταπόνηση στα μάτια.

Η κομψή οθόνη Lenovo Q24i με μέγεθος 24'' χωρίς σχεδόν καθόλου περιθώρια, χαρίζει εκπληκτική διαύγεια με τα 1920x1080 pixels της (FHD), ατελείωτη άνεση προβολής με έξυπνα χαρακτηριστικά προστασίας ματιών και νέα σχεδίαση για ατέλειωτες προβολές των σειρών που αγαπάτε, απίθανο gaming, ενώ σας προσφέρει τη δυνατότητα να δουλεύετε πολλά projects ταυτόχρονα. Με πάχος μόλις 6.9mm, είναι πραγματικά εξαιρετικά λεπτή.

thinkvision-s28u-vesa-mount.jpg

Μια οθόνη που θα εκτοξεύσει την επιχείρησή σας ύψη

Με τις ατέλειωτες ώρες που ξοδεύονται μπροστά σε οθόνες, η άνεση είναι εξαιρετικά σημαντική. Εργαστείτε με ευκολία όλη την ημέρα με την Lenovo ThinkVision S28u-10 που είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland Eye Comfort με τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα και μειωμένες αντανακλάσεις. Φτιαγμένη για να ελαχιστοποιεί την κούραση στα μάτια, χάρη στο χαμηλό μπλε φως, έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις εκπομπές χωρίς να διακυβεύει την ακρίβεια των χρωμάτων ή τη φωτεινότητα. Επιπλέον, η βάση στήριξης γρήγορης αποδέσμευσης, βοηθά στην εύκαμπτη χρήση της οθόνης.

Η ThinkVision S28u-10 είναι μία εντυπωσιακή επαγγελματική οθόνη που βελτιώνει τη συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια άνετη εμπειρία χρήστη. Τα εξαιρετικά καθαρά γραφικά στην 28'' 4Κ UHD IPS οθόνη έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι απόλυτα εμφανής και η μικρότερη λεπτομέρεια. Τα χρώματα είναι ζωντανά και φωτεινά, με μεγαλύτερη από 99% sRGB και 90% γκάμα χρωμάτων DCI-P3, για άψογη ακρίβεια. Η οθόνη διαθέτει HDMI 2.0 και DisplayPort 1.2 που παρέχουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα που απαιτείται για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ενώ το VESA Mount 100 x 100 mm καθιστά το ThinkVision S28u-10 ιδανικό για κάθε σενάριο εργασίας ή ψυχαγωγίας.

Loading