GIGABYTE AORUS Z690: Οι νέες πανίσχυρες gaming μητρικές κάρτες

Με την κυκλοφορία του chipset Intel Z690 μαζί με τους νέους επεξεργαστές Core 12ης γενιάς, η GIGABYTE λάνσαρε επίσης μια σειρά από δικές της μητρικές κάρτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών κατασκευών και επιλογών. Για τους λάτρεις που αναζητούν μόνο τις μέγιστες επιδόσεις, οι νέες μητρικές κάρτες της σειράς AORUS Z690 κυριαρχούν με την πιο ισχυρή παροχή ενέργειας, τον κυρίαρχο θερμικό σχεδιασμό και την πλήρη τεχνολογία overclocking της μνήμης DDR5, καθιστώντας τες την καλύτερη πλατφόρμα χτισίματος για σοβαρό gaming, overclocking και πολλά άλλα.

Οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές Core της Intel, με την κωδική ονομασία Alder Lake, εστιάζουν στις επιδόσεις παιχνιδιών, ιδίως στις επιδόσεις πολλαπλών πυρήνων που υπόσχονται σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Χάρη στον μέγιστο σχεδιασμό ψηφιακής ισχύος 23 φάσεων με την κορυφαία αρχιτεκτονική ψύξης, οι μητρικές κάρτες AORUS είναι σχεδιασμένες για να απελευθερώνουν την πλήρη απόδοση των νέων επεξεργαστών, προσφέροντας σταθερή και αξιόπιστη παροχή ισχύος, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία υπό έλεγχο για την αποφυγή θερμικού throttling.

Για την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής ψύξης σε όλο το σύστημα, μοντέλα όπως η Z690 AORUS MASTER είναι εξοπλισμένα με Fins-Array III, την τεχνολογία ψύξης τελευταίας γενιάς, που διαθέτει μεγάλα πτερύγια απαγωγής θερμότητας, τα οποία είναι 9 φορές μεγαλύτερα σε επιφάνεια σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ψυγεία. Μια τέτοια βελτίωση μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά περισσότερη θερμότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη θερμική απόδοση. Ο ολοκαίνουργιος πατενταρισμένος σχεδιασμός Thermal Guard XTREME παρέχει στον SSD PCIe 4.0 M.2 αναβάθμιση της απαγωγής θερμότητας. Ακόμα και υπό βαριά χρήση, ο νέος σχεδιασμός εξασφαλίζει αστραπιαία μεταφορά δεδομένων χωρίς περιορισμούς!

Η Intel εισήγαγε επίσης τη μνήμη DDR5 για πρώτη φορά σε αυτή τη γενιά μητρικών καρτών. Προκειμένου να διευκολύνει όλους να επωφεληθούν πλήρως από τις επιδόσεις overclocking της DDR5, η GIGABYTE πρόσθεσε αποκλειστικές λειτουργίες overclocking στις ρυθμίσεις του BIOS στις Z690s. Ανεξάρτητα από τους τύπους μνήμης, η μνήμη DDR5 μπορεί να επιταχυνθεί αυτόματα με ένα απλό κλικ μέσω του έξυπνου σχεδιασμού overclocking της GIGABYTE.

Μια τέλεια πλατφόρμα για τους επεξεργαστές Core 12ης γενιάς, οι μητρικές κάρτες της σειράς GIGABYTE AORUS Z690 παρέχουν εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα για ενθουσιώδεις και δυνατούς χρήστες που απαιτούν πάνω απ' όλα ακραίες επιδόσεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading