GIGABYTE: Παρουσιάζει δύο νέα 4K gaming monitors με συνδεσιμότητα HDMI 2.1

Στην πρόσφατη κούρσα των 4K gaming monitor, η GIGABYTE έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το AORUS FV43U, το πρώτο παγκοσμίως 4K tactical gaming monitor το οποίο υποστηρίζει συνδέσεις HDMI 2.1. Με το τέλειο μείγμα από ποιότητα εικόνας 4K, ρυθμούς ανανέωσης ιδανικούς για eSports, συνδεσιμότητα HDMI 2.1 standard, και πολλές άλλες κορυφαίες προδιαγραφές, Οι οθόνες τράβηξαν αμέσως μεγάλη προσοχή από την ανακοίνωση και εξαντλήθηκαν την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας στην Newegg. Το FV43U έλαβε διθυραμβικά σχόλια από το Tom's Hardware, το παγκοσμίου φήμης τεχνολογικό μέσο, και έλαβε το Editor’s Choice Award για την κορυφαία απόδοση του στην κατηγορία παιχνιδιών, λαμβάνοντας τον τίτλο του βασιλιά της κατηγορίας των 43 ιντσών.

Με οδηγό τη δημοτικότητα και το ρεκόρ πωλήσεων του FV43U, η GIGABYTE συνεχίζει την πορεία της, λανσάροντας δύο ακόμη οθόνες gaming ανάλυσης 4K με υποστήριξη HDMI 2.1. Το 32 ιντσών AORUS FI32U και το 48 ιντσών AORUS FO48U θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Εκτός από τις προηγμένες προδιαγραφές υλικού, αυτές οι δύο οθόνες 4K προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ανάλυσης και μεγέθους που περιμένουν εδώ και καιρό οι PC gamers και νέας γενιάς κονσόλων όταν αναζητούν οθόνη παιχνιδιών 4K.

Όντας από τις γρηγορότερες 4K gaming οθόνες, η FI32U στοχεύει στους PC gamers που προτιμούν τις κάρτες γραφικών από το πάνω ράφι, όπως μια RTX 3080 κάνοντας το smooth 4K gaming πραγματικότητα. Αυτό το 32άρι monitor αυτή την στιγμή είναι το μόνο 4K gaming monitor που εισέρχεται στην αγορά και διαθέτει HDMI 2.1 και SuperSpeed IPS έως τα 144Hz/1ms GTG, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το ποιο αρμονικό 4K gaming σε πανέμορφα χρώματα και αντίθεση.

Στοχεύοντας στους new-gen console players, το μεγάλο FO48U είναι παγκοσμίως το πρώτο 48-inch gaming monitor που διαθέτει ένα premium πάνελ OLED. Συσκευές όπως το PlayStation 5 και το Xbox Series X μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το εύρος ζώνης HDMI 2.1 για να απελευθερώσουν την τελευταία απόδοση παιχνιδιού 4K / 120Hz. Το FO48U είναι επίσης εξοπλισμένο με διαστημικό ήχο διαμέτρου ηχητικής γραμμής για να βυθίσει τους παίκτες στον αγαπημένο τους κόσμο παιχνιδιών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading