Gmail: Αλλαγές στην υπηρεσία για να βλέπεις πιο εύκολα τους παραλήπτες

Η Google ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο παράθυρο της σύνταξης ενός email στο Gmail, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να παρακολουθούν σε ποιον στέλνουν τα μηνύματα, δίνοντας τους ταυτόχρονα μεγαλύτερο έλεγχο για τον χειρισμό τους.

Μια από τις αλλαγές που αναμένεται να κάνει η εταιρεία είναι να εμφανίζει το avatar που έχει ορίσει κάθε λογαριασμός, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που επιθυμείτε να αποστείλετε το email.

Η Google δίνει επίσης στους χρήστες περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο του ονόματος ενός παραλήπτη. Έτσι, για παράδειγμα, εάν αποθηκεύσατε το όνομα ενός συναδέλφου με τον ρόλο του στην εταιρεία, αλλά θέλετε να φανείτε πιο επαγγελματίας, μπορείτε να ορίσετε ένα διαφορετικό όνομα και αυτό θα δει ο παραλήπτης, μόλις το λάβει.

Gmail Changes

Η εταιρεία βέβαια επισημαίνει ότι αυτό δεν θα αλλάξει το όνομα της επαφής σας, αλλά αυτό που βλέπει το άλλο άτομο όταν λαμβάνει το email.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης την επισήμανση εξωτερικών παραληπτών, οπότε αν θέλετε να στείλετε ένα email σε πολλά άτομα και μερικά από αυτά δεν ανήκουν στην εταιρεία σας, αυτοί οι παραλήπτες θα επισημανθούν σε ένα κίτρινο χρωματισμένο πλαίσιο για να μπορείτε να τους ξεχωρίσετε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading