Gmail: Τώρα μπορείς να έχεις περισσότερες από μία υπογραφές

Οι περισσότεροι χρήστες που διατηρούν επαγγελματικό λογαριασμό στην υπηρεσία Gmail προκαθορίζουν την υπογραφή τους για να εμφανίζεται στο τέλος κάθε email που στέλνουν. Παρόλα αυτά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην επιθυμείς να φαίνονται τα στοιχεία σου ή να θέλεις να φαίνεται κάτι διαφορετικό ανάλογα με τον παραλήπτη του email.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Google προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα μας επιτρέπει να προκαθορίσουμε περισσότερες από μία υπογραφές και να επιλέγουμε σε κάθε email αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να εμφανίζεται μια ελληνική περιγραφή όταν έχεις Έλληνες παραλήπτες και μια αγγλική έκδοση της για τους ξένους.

Remote file

Η λειτουργία των πολλαπλών υπογραφών άρχισε να λανσάρεται σταδιακά από σήμερα στην υπηρεσία και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τη δείτε και εσείς στους λογαριασμούς σας. Θα είναι ενεργοποιημένη εξαρχής, επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε νέα υπογραφή (ή να δημιουργήσετε την πρώτη σας) θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις μέσα από το Gmail (γρανάζι επάνω δεξιά), να βρείτε τη σχετική ενότητα από τις γενικές ρυθμίσεις και να επιλέξετε “Δημιουργία Νέας”.

[Google]

Loading