Γνήσιες άδειες χρήσης Windows 11 και Office 2021 σε εξαιρετικές τιμές

Το Microsoft Office αποτελεί την πιο δημοφιλή σουίτα εφαρμογών παραγωγικότητας στον κόσμο για εκατομμύρια επιχειρήσεις, επαγγελματίες και απλούς χρήστες, όμως, το κόστος του είναι αρκετά υψηλό για να το αντέξουν κυρίως οι τελευταίοι. Παρόλα αυτά, μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα αγοράζοντας μια γνήσια άδεια χρήσης από το κατάστημα Keysfan και να κατεβάσεις ακόμα περισσότερο την τιμή σε περίπτωση που προμηθευτείς ένα πακέτο 5 αδειών χρήσης για να μοιραστείς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος για να αποκτήσεις το Microsoft Office 2021 Pro Plus αναλογεί σε μόλις €13.65 για κάθε άδεια! Επίσης, οι χρήστες υπολογιστών Mac μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά στο Microsoft Office Home and Business 2021 στα €37.99.

Το κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων αδειών χρήσης και λογισμικού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας βαθμολογία 95% στην πλατφόρμα Trustpilot χάριν στην μεγάλη προσοχή που δίνει στις ανάγκες των πελατών. Το Keysfan παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 για κάθε αγοραστή από την στιγμή της αγοράς μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού που έχει επιλέξει. Και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κλειδί, το Keysfan προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του χωρίς καμία αναμονή.

keysfan-may-2023.jpg

Χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα βρεις στο Keysfan τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

    Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

    Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

    Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

    Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

    Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών.

    Loading