Godzilla vs. Kong: Δείτε το επικό trailer, πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2021

Έξι χρόνια πέρασαν από την ανακοίνωση της “συνάντησης” του Godzilla με τον King Kong στην ταινία Godzila vs. Kong, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το 2017 και το χρονοδιάγραμμα να τοποθετεί την πρεμιέρα του για τον Μάρτιο του 2020. Η πανδημία COVID19 επηρέασε και αυτήν την παραγωγή με αποτέλεσμα να μετατεθεί αρχικά για τον περασμένο Νοέμβριο, ώσπου καταλήξαμε οριστικά στην 26 Μαρτίου 2021 για να το παρακολουθήσει το κοινό σε όσους κινηματογράφους θα είναι ανοικτοί τότε, αλλά και μέσα από την πλατφόρμα HBO Max.

Μια αρκετά μεγάλη διαδρομή για την ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Adam Wingard (Godzilla, Kong: Skull Island και Godzilla: King of the Monsters). Η υπόθεση αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων ταινιών, καθώς κάτι φαίνεται να έχει προκαλέσει το “ξύπνημα” του Godzilla και η Ανθρωπότητα στρέφεται στον King Kong για να τους σώσει. Στην πορεία θα ταξιδέψουμε στο παρελθόν των δύο ειδών που έχουν βαθιές ρίζες και μάλιστα υπάρχουν πρώτου καν εμφανιστεί ο άνθρωπος στη Γη.

Πρωταγωνιστούν οι Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes), Alexander Skasrsgard (The Legend of Tarzan, True Blood) και Rebecca Hall (Iron Man 3, The Gift). Δείτε και το επικό trailer:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading