Google Docs: Δυνατότητα δημιουργίας εμπιστευτικών εγγράφων και watermarks

Η Google προσφάτως επέτρεψε την προσθήκη υδατογραφημάτων εικόνων στην υπηρεσία Docs και τώρα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους χρήστες, καθώς μπορούν να βάλουν το δικό τους γραπτό watermark ως background σε ένα έγγραφο.

Για να εισάγετε ένα γραπτό watermark σε ένα έγγραφο στο Docs, επιλέξτε Insert>Watermark, και θα δείτε την νέα επιλογή Text που προστέθηκε. Πληκτρολογήστε το κείμενο που επιθυμείτε και κάντε τις αλλαγές που θέλετε για τη διαμόρφωση του προβαλλόμενου κειμένου (γραμματοσειρά, μέγεθος, bold/italics/underline). Τα watermarks θα επαναλαμβάνονται σε κάθε σελίδα του εγγράφου σας, καθιστώντας τα χρήσιμα για την ένδειξη μιας κατάστασης του αρχείου, όπως Confidential ή Draft.

Μπορείτε ακόμα να εισάγετε ένα watermark εικόνας ή εικόνες πάνω και πίσω από το κείμενο. Η νέα λειτουργία κυκλοφορεί ήδη και θα είναι πλήρως διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες για όλους τους πελάτες του Google Workspace, καθώς και για πελάτες του G Suite Basic και Business.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading