Google Duo: Διαθέσιμη η web έκδοση για video κλήσεις μέσω web browser

Σε αντίθεση με το Google Allo που το έφαγε η μαρμάγκα (αντικαταστάθηκε από το Android Messages), η εφαρμογή Google Duo ζει, βασιλεύει και βελτιώνεται.

Η εταιρεία λανσάρει και τη web έκδοση του Google Duo, έτσι ώστε να πραγματοποιείς video κλήσεις με ευκολία και από τον web browser. Το ευχάριστο είναι ότι το αρχικό σεταρισμα είναι αρκετά πιο εύκολο σύγκριση με άλλες εφαρμογές της Google.

Αρκεί να μεταβείτε στη διεύθυνση duo.google.com και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στο smartphone σας. Έπειτα θα σας αποσταλεί ένας κωδικός στον αριθμό του τηλεφώνου που έχετε δηλώσει και είστε έτοιμοι.

Όλες οι επαφές που έχετε συγχρονισμένες με την εφαρμογή Google Duo στη φορητή συσκευή σας, θα είναι διαθέσιμες και στη web έκδοση. Υποστηρίζονται κανονικά οι λειτουργίες προεπισκόπησης (Knock Knock) τόσο στις video κλήσεις, όσο και στις απλές φωνητικές.

Το λανσάρισμα του Google Duo για web έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο, ενδέχεται να εμφανιστεί σε ορισμένους χρήστες μερικές ημέρες αργότερα.

Loading