H Google εγκαινιάζει παγκόσμια γραμμή επικοινωνίας για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων [Video]

Human Trafficking

Η Google αποφάσισε να αναλάβει δράση για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, οργάνων, όπλων και ναρκωτικών, δραστηριότητες που αποφέρουν παράνομα κέρδη ύψους 2.1 τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τη Google, προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην εμπορία ανθρώπων αφού αυτή τη στιγμή αποτελεί το σοβαρότερο και πιο συχνό φαινόμενο με περισσότερους από 21 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν υποδουλωμένοι και τα κέρδη που προέρχονται από αυτήν να ξεπερνούν τα $32 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο.

Σε συνεργασία με τις Liberty Asia, Polaris Project και La Strada International (μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στις οποίες η Google χορήγησε το Global Impact Award αξίας $3 εκατ.) ο κολοσσός της αναζήτησης φιλοδοξεί να δώσει τελος στην εμπορία των ανθρώπων.

Για το σκοπό αυτό θα εγκαινιάσει μια νέα παγκόσμια γραμμή επικοινωνίας που θα συνδέει τοπικές, εθνικές και γενικά μικρότερες τηλεφωνικές γραμμές σε ένα ενιαίο δίκτυο που θα αναλαμβάνει συντονισμένη δράση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα ανθρωπιστική πρωτοβουλία της Google θα βρείτε εδώ ενώ παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό video:

Loading