Google Meet: Λανσάρει τη δυνατότητα αλλαγής του φόντου στις τηλεδιασκέψεις

Μετά από αρκετούς μήνες ευρύτερης διάθεσης της υπηρεσίας Google Meet, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες χωρίς κανέναν περιορισμό έως και τις 31 Μαρτίου 2021, η εταιρεία προσθέτει τη δυνατότητα να αλλάξεις το φόντο κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων ώστε να μη βλέπουν οι συνομιλητές σου το ακατάστατο γραφείο ή το σπίτι σου.

Μέχρι πρότινος, το Google Meet έδινε την επιλογή να αλλάξουν το background μόνο οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί, αλλά στο εξής αποκτούν την ίδια δυνατότητα όλοι οι χρήστες τόσο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους, όσο και μέσω της επαγγελματικής πλατφόρμας Workspace (πρώην G Suite). Η Google προσφέρει κάποιες εικόνες, όμως μπορούμε να ανεβάσουμε δικές μας αν το θέλουμε ή απλά να θολώσουμε το background.

Remote file

Για την ώρα η επιλογή προσφέρεται μόνο για τηλεδιασκέψεις μέσω Chrome browser για Windows PC και Mac, όπως και στο Chrome OS των Chromebooks, ενώ σύντομα θα προστεθεί και στις εκδόσεις του Google Meet για συσκευές Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading