Google TV 3.0: Νέα μεγάλη αναβάθμιση φέρνει φωνητική αναζήτηση και νέα εφαρμογή YouTube [Video]

Η Google ανακοίνωσε επίσημα το software update 3.0 για τη Google TV, τη νέα μεγάλη αναβάθμιση που φέρνει μαζί της αρκετές επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων της προηγούμενης έκδοσης, αλλά και μερικές νέες λειτουργίες που ίσως προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό, ιδιαίτερα τώρα που επεκτάθηκε η πώληση τους και στην Ευρώπη.

Google TV 3.0

Σημαντικότερη νέα λειτουργία είναι η φωνητική αναζήτηση, η οποία πέραν του προφανούς (αναζήτηση με τη φωνή) επιτρέπει στον χρήστη να κάνει ερωτήσεις του τύπου "πως να βράσω ένα αυγό;" και αυτόματα αναζητά και βρίσκει σχετικό video στο YouTube, ενώ είναι εφικτή η γενική αναζήτηση (π.χ. βρες ταινίες με τον Jim Carey).

Ακόμη, η εφαρμογή "Movies and TV" έχει επανασχεδιαστεί και μετονομαστεί σε Prime Time, η οποία είναι προσβάσιμη από οπουδήποτε, με νέο layout και εμφάνιση προγραμμάτων με βάση αυτά που παρακολουθεί συνήθως ο χρήστης.

Βέβαια, όπως συμβαίνει και με το Android OS σε smartphones/tablets, έτσι και τώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία αναβάθμισης των σημερινών Google TVs (η LG αναφέρει ότι θα αναβαθμίσει σε λίγες εβδομάδες...), αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα υποστηρίζεται και από τις πρώτης γενιάς Google TVs.

[Google]

Loading