Τρία Grand Theft Auto θα προστεθούν σύντομα στα Netflix Games!

Η συντριπτική πλειοψηφία των gamers περιμένει προφανώς να δει το πρώτο trailer για το GTA 6, το οποίο πιθανότατα θα αποκαλυφθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2023 του Geoff Keighley, αλλά για την ώρα έχουμε μια αξιοσημείωτη είδηση από πλευράς Netflix.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ότι από τις 14 Δεκεμβρίου 2023 θα προστεθούν στον κατάλογο των Netflix Games τρία παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς Grand Theft Auto που θα μπορούν να παίξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή ενοχλητικές διαφημίσεις οι συνδρομητές της πλατφόρμας σε συσκευές Android και iOS.

Πρόκειται για τα Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas και μάλιστα στις remastered εκδόσεις τους που κυκλοφόρησαν πριν από μερικά χρόνια ως Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition (σ.σ. με αρκετά προβληματάκια…).

Αν μη τι άλλο, είναι μια πολύ σημαντική κίνηση τουλάχιστον από πλευράς εντυπώσεων που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η Netflix έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες για τον χώρο του gaming.

[Netflix]

Loading