H eBay αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια των τελευταίων ετών, σε μία προσπάθεια να μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, επαναφέροντας στη μνήμη μας όλες τις μοναδικές gaming στιγμές.

Γυρνώντας πίσω στη δεκαετία των 90s, ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το Chrono Trigger, το Super Mario 64, το Final Fantasy VII, τo The Legend of Zelda: Ocarina of Time και το Super Smash Bros; Τα εμβληματικά αυτά βιντεοπαιχνίδια έχουν εμπνεύσει τους καταναλωτές όλων των ηλικιών, χάρη στο καινοτόμο τους σενάριο, τη συναρπαστική τους πλοκή, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και τα μοναδικά τους γραφικά. Δεν χωρά αμφιβολία πως οι καταναλωτές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τα προμηθευτούν από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας τους!

Η νέα χιλιετία επιφύλασσε νέες ευκαιρίες για τους λάτρεις του gaming. Το Call of Duty, το Pokémon Stadium 2, το Halo: Combat Evolved, το Kingdom Hearts, το World of Warcraft, το Assassin’s Creed II, Red Dead Redemption, το Tomb Raider, το God of War, το Destiny, το Bloodborne και το Uncharted 4: Thief’s End ήταν ορισμένα μόνο από τα βιντεοπαιχνίδια, που είναι εμπνευσμένα από πολυαγαπημένες νουβέλες, και θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των gamers παγκοσμίως.

Με το πέρασμα των χρόνων, η βιομηχανία του gaming γίνεται ολοένα και πιο περιεκτική, διαθέτοντας ένα ειδικό βιντεοπαιχνίδι για κάθε τύπο gamer: το Guitar Hero για τους λάτρεις της μουσικής, το Madden NFL για τους φίλους του ποδοσφαίρου, το the Witcher για εκείνους που αγαπούν τις νουβέλες, το Tomb Raider & Batman: Arkham City για όλους τους σινεφίλ και το The Walking Dead για όσους προτιμούν τις σειρές τρόμου!

Τα τελευταία χρόνια αποτελούν σημαντικά ορόσημα για τον κόσμο του gaming – με τις κυκλοφορίες του εμβληματικού βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, το οποίο αποτέλεσε πολιτιστικό φαινόμενο και του Star Wars Jedi: Fallen Order, που άφησε άφωνους τους fans της σειράς, να ξεπερνούν κάθε προσδοκία ή πρόβλεψη σε επίπεδο πωλήσεων. Τέλος, το 2020, έκανε την εμφάνισή του το Doom Eternal, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές, καθώς και έναν αξιοσημείωτο αριθμό παραγγελιών παγκοσμίως, χάρη στην εξαιρετική του καμπάνια και γραφικά αλλά και στη μοναδική του μουσική υπόκρουση.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι ενδεικτικά της ποικιλίας των βιντεοπαιχνιδιών και των gaming αξεσουάρ που προσφέρει η eBay, αναδεικνύοντας την προσήλωση της πλατφόρμας στην παγκόσμια gaming κοινότητα.

25-years-ebay-gaming.jpg


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading