H Xiaomi ενισχύει το Smart Living με νέα προϊόντα AIoT

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα μια σειρά προϊόντων AIoT που βελτιώνουν τις έξυπνες εμπειρίες κάθε πτυχής της ζωής των καταναλωτών. Η νέα σειρά προϊόντων περιλαμβάνει τα: Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27’’, Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro και Mi Smart Air Fryer 3.5L. 

Αυτά τα προϊόντα είναι πρωτοποριακά και με έξυπνους τρόπους ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να είναι πιο δραστήριοι όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους καθώς και να λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται καθ’ οδόν για τη δουλειά, στο γραφείο τους ή καθώς ετοιμάζουν ένα γρήγορο γεύμα στην κουζίνα. Μέσω αυτών των καινοτόμων τεχνολογιών, η Xiaomi προσφέρει έναν πιο βολικό, αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο ζωής κάνοντας το smart living δυνατό για όλους.

ax9000-02-e-kv.jpg

Ενισχύστε το Smart Living σας με Ισχυρή Συνδεσιμότητα

Mi Router AX9000: Σχεδιασμένο για το υπερ-συνδεδεμένο σπίτι του μέλλοντος - αλλά και ως κόμβος για την ψηφιακή ψυχαγωγία των χρηστών - το ολοκαίνουργιο Mi Router AX9000 είναι το πρώτο Tri-Band WI-FI 6 router της Xiaomi εξοπλισμένο με εξαπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm. Με μια μπάντα 4GHz και δύο 5GHz αυτό το flagship προϊόν είναι ικανό να σας προσφέρει μια αδιάκοπη εμπειρία gaming ακόμα και όταν είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με πολλές έξυπνες συσκευές.

Φτάνοντας ταχύτητες μέχρι και 8,354Mbps, το Mi Router AX9000 καλύπτει κάθε ανάγκη ενός σύγχρονου gamer ή ενός ιδιοκτήτη έξυπνου σπιτιού που χρειάζεται ένα υψηλών επιδόσεων ρούτερ. Παρέχει high-bandwidth gaming και downloads, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης (livestream) σε 4Κ ανάλυση χωρίς να κολλάει. Στο εσωτερικό του Mi Router AX9000 θα βρείτε μια dedicated κεραία AIoT που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να χειρίζονται εύκολα το δίκτυο έξυπνων συσκευών τους με μόλις λίγες κινήσεις.

mi-2k-gaming-monitor-27-06.jpg

Mi 2K Gaming Monitor 27": Δεν σταματάμε όμως εδώ και κάνουμε ακόμα περισσότερα για τους gamers. Το ολοκαίνουργιο Mi 2K Gaming Monitor 27’’ της Xiaomi προβάλει εξαιρετικά κάθε λεπτομέρεια στην 2560 x 1440 QHD οθόνη του και με τον εξαιρετικά ομαλό υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz σίγουρα θα μαγέψει τους παίκτες και θα τους προσφέρει ακόμη ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Το Mi 2K Gaming Monitor 27’’ υποστηρίζει επίσης VESA Display 400 καθώς και το 95% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, μετατρέποντας το σε μια φωτεινή και ζωντανή οθόνη που μπορεί να προβάλλει εκπληκτικά γραφικά παιχνιδιών αλλά και επαγγελματικό οπτικό περιεχόμενο.

mi-smart-air-fryer-35l-02.jpg

Ανακαλύψτε έναν εξυπνότερο, πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος

Mi Smart Air Fryer 3.5L: Ο έξυπνος τρόπος ζωής ξεκινά από την κουζίνα και το Mi Smart Air Fryer 3.5L εξυπηρετεί όλους εμάς που ζούμε μια πολυάσχολη ζωή αλλά δεν κάνουμε συμβιβασμούς στη δέσμευση μας για έναν υγιέστερος τρόπο ζωής, κάνοντας το μαγείρεμα στο σπίτι εύκολο και υγιεινό - χωρίς την χρήση λαδιού.

Συμβατό με την εφαρμογή Mi Home, η συσκευή τηγανίσματος μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από απόσταση και να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία από 40°C έως 200°C για ένα άψογα μαγειρεμένο γεύμα. Η εφαρμογή προσφέρει περισσότερες από 100 διαφορετικές Mi Smart Air Fryer 3.5L ιδέες για συνταγές για γρήγορα γεύματα κάθε μέρα.

Με το Mi Smart Air Fryer 3.5L, οι καταναλωτές μπορούν να προγραμματίσουν το ψήσιμο του γεύματος τους έως και 24 ώρες νωρίτερα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα για ατελείωτες επιλογές όπως ζύμωση γιαουρτιού ή η αποξήρανση τροφής για κατοικίδια. Εάν τα χέρια σας είναι “δεμένα”, οι φωνητικές εντολές μέσα από το Google Assistant και το Amazon Alexa μπορούν να ξεκινήσουν, να σταματήσουν ή να ελέγξουν τον χρόνο μαγειρέματος που απομένει. Τέλος, η OLED οθόνη σας επιτρέπει να ρίχνετε μια ματιά στον χρόνο αλλά και την θερμοκρασία.

mi-electric-scooter-3-08-1.jpg

Απογειώστε το On-the-Go στυλ σας

Mi Electric Scooter 3: Οι λύσεις που προσφέρει η Xiaomi βελτιώνουν τόσο τη ζωή που κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού. Για την ακρίβεια, η Xiaomi προσφέρει κορυφαία άνεση στην μετακίνηση με περισσότερα από 4.000.000 Xiaomi Mi Electric Scooters να έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο.

Το Mi Electric Scooter 3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι ένας ακόμα στυλάτος αστικός σύντροφος για τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη με βελτιωμένη εμπειρία χρήστη αλλά και χαρακτηριστικά ασφαλείας. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, το Onyx Black και το Gravity Grey. Παράλληλα, διαθέτει ένα εξαιρετικά πρακτικό και ελαφρύ σώμα καθώς και βελτιωμένο τρόπο αναδίπλωσης τριών βημάτων, που το κάνει ιδανικό για να το κουβαλάτε ή απλά να το διπλώσετε και να το αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο ή το τρένο.

Με μέγιστη ταχύτητα μέχρι και 25 χιλιόμετρα την ώρα και κινητήρα μέγιστης ισχύς στα 600W, το Mi Electric Scooter 3 κινείται ομαλά σε ανηφόρες και εμπόδια στο δρόμο κατά τη διάρκεια των σύντομων ταξιδιών σας στην πόλη. Την ίδια στιγμή διαθέτει νέα συστήματα ασφαλείας όπως το regenerative αναγεννητικό anti-lock σύστημα φρεναρίσματος E-ABS, και ένα νέο δισκόφρενο διπλής επένδυσης στη πίσω ρόδα.

redmibuds-3-pro-02.jpg

Redmi Buds 3 Pro: Μαζί με το σκούτερ, τα Redmi Buds 3 Pro αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για την ψυχαγωγία και την επικοινωνία σας όταν είστε στον δρόμο. Το προϊόν περιλαμβάνει ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου με υβριδικό ANC και transparency modes6. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth 5.2 για σταθερή συνδεσιμότητα δύο συσκευών, που σημαίνει πως οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν με ευκολία σε κλήση στο smartphone, ενώ βλέπουν βίντεο στο laptop τους. Όλα αυτά χωρίς να πρέπει να ξανασυνδέσουν τις συσκευές μεταξύ τους.

Όταν οι καταναλωτές βρίσκονται στον δρόμο, τα Redmi Buds 3 Pro προσφέρουν από μόνα τους αυτονομία 6 ωρών και 28 ώρες ακρόασης όταν φορτιστούν εντός της θήκης τους. Με μόλις 10 λεπτά φόρτισης μέσα στη θήκη, οι χρήστες θα έχουν αρκετή ενέργεια για 3 ώρες μουσικής ακρόασης. Τα Redmi Buds 3 Pro υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, που επιτρέπει στους χρήστες να ζουν μια ζωή χωρίς καλώδια.

Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των προϊόντων στην Ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν σύντομα. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading