Hawkeye: Δείτε το πρώτο trailer για τη νέα σειρά της Marvel

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς Hawkeye της Marvel Studio που θα προβληθεί στις 24 Νοεμβρίου 2021 στην υπηρεσία Disney+.

H νέα σειρά Hawkeye εκτυλίσσεται λίγο μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και ακολουθεί την Hailee Steinfeld ως Kate Bishop να βαδίζει στα χνάρια του Jeremy Renner ως Clint Barton. Ο Barton εκπαιδεύει την 22χρονη Kate για να γίνει η διάδοχος του και να αποτελέσει ένα ευδιάκριτο μέλος της επόμενης γενιάς υπερηρώων.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Florence Pugh από το Black Widow, που επιστρέφει ως Yelena Belova. Όταν είδαμε για τελευταία φορά την Yelena, επισκεπτόταν τον τάφο της Νατάσας μετά την θυσία της αδερφής της στο Endgame, όπου της αποκαλύπτεται ότι η Contessa Valentina Allegra de Fontaine είναι το νέο αφεντικό της και την ενημερώνει ότι ο Clint σκότωσε τη Natasha.

Το καστ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την Vera Farmiga ως Eleanor Bishop, τον Tony Dalton στο ρόλο του "The Swordsman" Jack Duquesne, τον Fra Fee ως Kazi και την Alaqua Fox ως Maya Lopez.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading