HBO Max: Πρώτο επίσημο trailer για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία

Μπορεί να απέχουμε αρκετά από την 20η Μαΐου 2020, ημερομηνία όπου θα γίνει η πρεμιέρα της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Max στις ΗΠΑ με τιμή συνδρομής $14.99 / μήνα, αλλά αυτό δεν αποτελεί τροχοπέδη για τη WarnerMedia που θέλει να δημιουργήσει τον απαραίτητο θόρυβο από τώρα.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα πρώτο trailer για την υπηρεσία της με σκοπό να υπενθυμίσει στο κοινό ότι θα περιλαμβάνει ορισμένες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όλων των εποχών, με κορωνίδα φυσικά το Friends και από κοντά του τα Joker, South Park και The Big Bang Theory. Όσοι θέλετε να μάθετε ποια θα είναι τα προγράμματα που θα δούμε στο HBO Max, μπορείτε να διαβάσετε την σχετική αναφορά μας εδώ.

Με την τιμή της συνδρομής σε αρκετά υψηλό επίπεδο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό (βλ. Netflix, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video, Peacock κ.ά.), θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει το HBO Max. Να υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι όλα τα προγράμματα του δικτύου HBO προβάλλοντα αποκλειστικά μέσα από το Vodafone TV στη χώρα μας.


Loading