HBO Max with Ads: Νέα συνδρομή με διαφημίσεις, χωρίς πρεμιέρες ταινιών

Η WarnerMedia ανακοίνωσε μια φθηνότερη συνδρομή για την υπηρεσία HBO Max, η οποία θα κοστίζει $9,99/μήνα και θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Η υπηρεσία HBO Max with Ads, υποστηριζόμενη από την WarnerMedia στοχεύει στο να παρέχει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία θέασης για τους συνδρομητές με τις καλύτερες δυνατές διαφημίσεις. Με την κυκλοφορία της υπηρεσίας, τα brands θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις τους πριν ή κατά τη διάρκεια των εκπομπών που προβάλλονται.

Εν συνεχεία, η WarnerMedia θα συστήσει στους συνδρομητές δύο διαφορετικά είδη διαφήμισης. Στο πρώτο θα προβάλλεται η τοποθέτηση προϊόντος ή υπηρεσίας τη στιγμή που ο θεατής θα πατάει το pause και στο δεύτερο, το «branded discovery» η διαφήμιση θα εμφανίζεται όταν ο συνδρομητής θα ερευνά στο menu ποια ταινία/σειρά θα παρακολουθήσει.

Επομένως, η HBO παρέχει στους συνδρομητές την υπηρεσία HBO Max with Ads με $9,99/μήνα, αντί για το HBO Max που προσφερόταν για $14,99/μήνα.

Τέλος, η WarnerMedia ανακοίνωσε ότι το HBO Max With Ads θα περιλαμβάνει αποκλειστικές κυκλοφορίες για το 2021, όπως τοFriends: The Reunion αλλά και την επιστροφή του Sex and the City, με τίτλο Just Like That.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[HBO]

Loading