Μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα deals για Black Friday, Cyber Monday και Χριστούγεννα!

 

usaddress_sales

Καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες ψωνίζουν πλέον μέσω διαδικτύου από το εξωτερικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες αναδεικνύονται σε έναν από τους δημοφιλέστερους αγοραστικούς προορισμούς – το 34% των Ελλήνων κάνει παραγγελίες προϊόντων από τις ΗΠΑ τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Ιδίως για εκείνους που αναζητούν τις καλύτερες και πιο βολικές ειδικές προσφορές, τις προσεχείς εβδομάδες ο καταναλωτικός πυρετός αναμένεται να φτάσει στα ύψη, καθώς πλησιάζουν διάφορες εορταστικές ημέρες: η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή), η Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) και, βέβαια, τα Χριστούγεννα. Προτού βιαστείτε να πατήσετε το κουμπί “Buy Now!”, ευκαιρία να τσεκάρετε την υπηρεσία USaddress.com που διευκολύνει τις αγορές από τις ΗΠΑ, και να διαβάσετε τις απίστευτα χρήσιμες συμβουλές που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήγαγε η εταιρεία GfK για λογαριασμό της PayPal, οι βασικοί λόγοι για τους οποίους εμείς οι Έλληνες προτιμάμε να ψωνίζουμε από τις ΗΠΑ, είναι οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές (σε ποσοστό 22%), καθώς και η δυνατότητα να αποκτήσουμε προϊόντα που δεν διατίθενται στη χώρα μας (18%). Πως, όμως, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές από τις ΗΠΑ με ακόμη ευκολότερο και επικερδή τρόπο;

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops

Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα. Ό,τι κι αν επιλέξετε, μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από το εκάστοτε online κατάστημα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να ψωνίσετε κάνοντας χρήση υπηρεσιών όπως η USaddress.com, η οποία θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ασφαλείς συναλλαγές και θα αποστείλει την παραγγελία σας από τις ΗΠΑ στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει, σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο διαμένετε.

Αποκτήστε μια δωρεάν αμερικανική διεύθυνση αποστολής

Το να στείλουμε ένα δέμα από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για κάποιους από μας δεν είναι και τόσο εύκολο, κυρίως επειδή... δεν ζούμε εκεί. Ευτυχώς, η απόσταση παύει να αποτελεί πρόβλημα. Χάρη στη USaddress, η οποία ξεκίνησε να εξυπηρετεί και την χώρα μας, μπορείτε πλέον να “δημιουργήσετε” τη δική σας διεύθυνση στις ΗΠΑ, ειδικά για τις ανάγκες των διασυνοριακών αποστολών προϊόντων. Η εγγραφή στην εν λόγω υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό. Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο κέντρο επιμελητείας της εταιρείας, θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα και, από τη στιγμή που θα γίνει η πληρωμή, το προϊόν θα αποσταλεί κατευθείαν στο σπίτι σας.

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, όπως διαφαίνεται από τη σχετική έρευνα της GfK για λογαριασμό της PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν και εφόσον το εκάστοτε e-shop παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων, όπως η PayPal, την οποία εμπιστεύεται άλλωστε το 65% των Ελλήνων που παραγγέλνει αγαθά από χώρες του εξωτερικού. Μην το ξεχνάτε – πάνω απ' όλα η ασφάλεια!

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα

Παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες κάνουν τα ψώνια τους από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, εξακολουθούν να προβληματίζονται και να δυσανασχετούν για το υψηλό κόστος των μεταφορικών (48%), αλλά και για την χρονοβόρα παράδοση (35%). Με τη βοήθεια υπηρεσιών όπως η USaddress.com, το κόστος αποστολής μπορεί να μειωθεί σημαντικά μέσω “σύμπτυξης” των παραγγελιών, κάτι που σημαίνει πως διάφορα μικρότερα πακέτα συσκευάζονται σε ένα μεγαλύτερο ενιαίο δέμα. Μέσω του site, μπορείτε, επίσης, να πληροφορηθείτε τις εκτιμώμενες χρεώσεις για την τελική παράδοση της παραγγελίας σας στην Ελλάδα. Ωστόσο, καλό είναι να έχετε υπόψη σας ότι οι αποστολές προϊόντων αγορασμένων από τις ΗΠΑ ενδέχεται να επιβαρύνονται με πρόσθετους δασμούς και φόρους.

Τελευταία συμβουλή, αλλά εξίσου σημαντική: ψυχραιμία, μην τρελαίνεστε

Οι εκπτώσεις έχουν διαφορετικό αντίκτυπο στον καθένα μας - για μερικούς είναι ελκυστικές μόνο εφόσον σχετίζονται με το προϊόν που θα τους ενδιέφερε να αποκτήσουν ούτως ή αλλιώς, ενώ άλλοι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Οφείλουμε, πάντως, όλοι μας να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να μην παρασυρόμαστε από τα διάφορα κόλπα της αγοράς εκεί έξω. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλήθεια, εσείς πόσα χρήματα σκοπεύετε να ξοδέψετε φέτος;

Loading