Honor V30: Τα πρώτα teaser video για κάμερα και 5G

Μόλις χτες είχαμε την επίσημη ανακοίνωση της Honor για την εκδήλωση της 26ης Νοεμβρίου 2019, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του Honor V30, και σήμερα η θυγατρική της Huawei επιστρέφει με δύο teaser videos για την επερχόμενη ναυαρχίδα της.

Από αυτά επιβεβαιώνεται τόσο η υποστήριξη δικτύων 5G, όσο και η τοποθέτηση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει ότι η τετραπλή κάμερα θα κοσμήσει την έκδοση Honor V30 Pro που λογικά θα παρουσιαστεί μαζί με την “απλή”. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την έκδοση Pro στην global παρουσίαση της σειράς στις αρχές του 2020. Στο video φαίνεται, επίσης, και ένα smartwatch που δεν αποκλείεται να είναι το νέο Honor Magic Watch 2.

Το Honor V30 αναμένεται με all-screen οθόνη με LCD panel (OLED στην έκδοση Pro) και οβάλ οπή επάνω αριστερά για τη διπλή selfie κάμερα, επεξεργαστή Kirin 990, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρος, τριπλή (τετραπλή στο Pro) κάμερα με κύριο αισθητήρα 60MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και μπαταρία 4200mAh με φορτιστή 40W SuperCharge. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι πιθανότατα το Android 10 με EMUI 10 (MagicUI 3.0), αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποστηρίζονται τα Google Mobile Services.

Loading