Η HTC εξαγοράζει τη live-streaming μουσική υπηρεσία MOG μέσω της Beats Audio

Πριν από περίπου ένα μήνα, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η HTC ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική της live streaming μουσική υπηρεσία στα πρότυπα του Spotify, αλλά οι νέες πληροφορίες θέλουν την εταιρία να ακολουθεί διαφορετική οδό, εξαγοράζοντας την MOG μέσω της Beats Audio, της οποίας κατέχει το 51%.

HTC MOG

Για όσους δεν έχουν ακουστά τη MOG, είναι μία από τις πρώτες συνδρομητικές live streaming μουσικές υπηρεσίες, παρόμοια με το Spotify, με περισσότερα από 14 εκατ. τραγούδια στον κατάλογο της. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ιδρύθηκε το 2005, είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, με τους χρήστες να έχουν πρόσβαση από web browser ή από τις αντίστοιχες εφαρμογές Android / iOS, ενώ και το κοινό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο (περίπου 500.000 installments σε Android).

Όπως και να ‘χει, η HTC φέρεται να έχει εξαγοράσει την υπηρεσία και πιθανότατα θα την μεταμορφώσει δραστικά, ενσωματώνοντας το brand της Beats Audio και, γιατί όχι, ίσως προσφέρει κάποια δωρεάν βασική συνδρομή σε όσους αγοράζουν τα smartphones ή tablets της, όπως με τα 25GB δωρεάν cloud αποθηκευτικού χώρου λόγω συμφωνίας με τη Dropbox.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές.

[via HTCSource]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in HTC, Music, Rumors. Bookmark the permalink.

Comments are closed.