Τα νέα ακουστικά HUAWEI Freebuds 3 είναι κάτι παραπάνω από το αντίπαλο δέος των Airpods

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα στην IFA 2019 τα νέα True Wireless Stereo ακουστικά, HUAWEI Freebuds 3

Τα FreeBuds 3 είναι τα πρώτα True Wireless Stereo ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) τα οποία τροφοδοτούνται από το νέο custom chip της Huawei, το Kirin A1.

Huawei FreeBuds 3

  • Ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC)
  • Άμεσο pairing με το άνοιγμα της θήκης 
  • Ασύρματη φόρτιση
  • 4 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής με μία φόρτιση
  • 20 ώρες χρήσης με τη βοήθεια της θήκης
  • USB Type-C θύρα για την φόρτιση της θήκης 
  • 14 mm dynamic driver
  • Υποστήριξη πρωτοκόλλου BT 5.1 & BLE 5.1
  • Latency (χρόνος καθυστέρησης) μόλις στα 190 ms

Ο Kirin Α1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά του ήχου και των wearables. Με μικροσκοπικό αποτύπωμα (4,3 mm x 4.4 mm) και υποστήριξη του πρωτοκόλλου BT 5.1 & BLΤ 5.1, o Kirin A1 εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την ευκολία της συνδεσιμότητα τους. Σε συνδυασμό με τη νέα γενιά αλγορίθμου επιλογής σήματος Bluetooth που επιφέρει η έξυπνη προσαρμοστική τεχνολογία συχνότητας, το chip μπορεί να προσδιορίσει δυναμικά τις ζώνες συχνοτήτων που επηρεάζονται από το σήμα 2,4 GHz, όπως το Wi-Fi, και να τις μεταφέρει σε ένα ελεύθερο κανάλι.

Το ισοχρονικό διπλό κανάλι Bluetooth της Huawei, επιτρέπει την μεταφορά πραγματικού στερεοφωνικού ήχου στα ασύρματα ακουστικά, συνδέοντάς τα ταυτόχρονα αλλά ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei επιτρέπει σε δύο ακουστικά να λαμβάνουν το αριστερό και το δεξί κανάλι ήχου απευθείας από μια συσκευή, διευκολύνοντας παράλληλα την άμεση επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και των δύο ακουστικών χωρίς παρεμβολές. Επιπλέον, τα FreeBuds 3 διαθέτουν πολύ μικρό latency (χρόνο καθυστέρησης) μόλις στα 190 ms, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για τους gamers που θέλουν άμεση ακουστική ανάδραση.

huawei-freebuds-3-open.jpg

Ο προηγμένος ψηφιακός επεξεργαστή σήματος του Kirin A1 στα 356MHZ με τον αλγόριθμο μείωσης θορύβου κλήσης, επιτρέπει στα HUAWEI Freebuds 3 να μειώσουν αποτελεσματικά το θόρυβο από το περιβάλλον, έτσι ώστε ο συνομιλητής να ακούει πιο καθαρά και να απολαμβάνει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία κλήσης. Με τη βοήθεια της προσομοίωσης του ακουστικού καναλιού, η συχνότητα εξόδου και η ένταση του σήματος μείωσης του θορύβου προσαρμόζονται για διαφορετικά σχήματα καναλιών στο αυτί, επιτυγχάνοντας έτσι δραστική μείωση του θορύβου. Πρφανώς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε /απενεργοποιήσετε τη λειτουργίας ANC, απλά με ένα διπλό πάτημα του αριστερού ακουστικού των Freebuds 3.

huawei-freebuds-3-pairing.jpg


Η θήκη των Freebuds 3 είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης τόσο από ασύρματους φορτιστές, όσο και από αντίστροφη ασύρματη φόρτιση από smartphones που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Αξιοποιώντας την εξαιρετικά αποδοτική κατανάλωση ενέργειας του Kirin A1, τα HUAWEI Freebuds 3 μπορούν να παρέχουν τέσσερις ώρες αναπαραγωγής από μία πλήρη φόρτιση, και συνολικά 20 ώρες όταν γίνεται παράλληλη χρήση με τη θήκη φόρτισης.

Loading