Huawei Gentle Monster Eyewear II, αυτά είναι τα νέα έξυπνα γυαλιά στα €299

Η Huawei δεν παράτησε το project των “έξυπνων” γυαλιών και παρουσίασε μαζί με τη σειρά Huawei Mate 40 τη νέα έκδοση τους με ονομασία Huawei Gentle Monster Eyewear II. Η εταιρεία έχει καταφέρει να ενσωματώσει τις τεχνολογίες της σε μια κατασκευή που δεν διαφέρει καθόλου από ένα κλασικό ζευγάρι και μάλιστα το προσφέρει σε τέσσερις εκδόσεις: 2 με φακούς προστασίας από τον Ήλιο (Smart Lang, Smart Mama) και 2 με φακούς συνταγογραφούμενων γυαλιών (μυωπία, υπερμετρωπία κλπ.).

Τα Huawei Gentle Monster Eyewear II ενσωματώνουν ηχείο 128mm² εντάσεως 12dB στο μπράτσο με λειτουργία αφής για να ελέγχεις την αναπαραγωγή του ήχου και την ένταση. Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι η τεχνολογία της είναι εξελιγμένη σε τέτοιο βαθμό που ο ήχος δεν ακούγεται ούτε καν στον διπλανό του χρήστη. Στις λειτουργίες υποστηρίζεται η αναπαραγωγή μουσικής, η απάντηση/απόρριψη κλήσεων και η πρόσβαση στον ψηφιακό βοηθό, ενώ διακόπτεται η αναπαραγωγή μόλις τα βγάλεις από τα μάτια σου.

Η κατασκευή τους έχει γίνει από κράμα τιτανίου και είναι ελαφρώς εύκαμπτα σε γωνία από 12° έως 20°, διαθέτουν NFC chip, κεραία Bluetooth 5.2 και η αυτονομία φτάνει τις 5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 42 ώρες σε αναμονή. Η φόρτιση γίενται μέσω υποδοχής USB Type-C και υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση.

Τα Huawei Gentle Monster Eyewear II θα κυκλοφορήσουν σε τιμή €299.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading