HXOS EIKONA SHOW 2023: Γιορτάζει 10 χρόνια εκθέσεων με συναρπαστικές συμμετοχές, νέες δράσεις και ελεύθερη είσοδο

Οι επισκέπτες της Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2023 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με τις εξιδεικευμένες ομάδες των εκθετών, λύσεις, προτάσεις και συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ακρόαση μουσικής και θέασης σινεμά/σειρών και gaming στο σπίτι τους.

Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική ξενάγηση στην εμπειρία του σήμερα με ήχο και εικόνα. Θα παρουσιαστούν συστήματα hi-fi και high-end audio, πικάπ, ακουστικά, ηχομπάρες, έξυπνα ηχεία, OLED τηλεοράσεις, Mini LED τηλεοράσεις και με προβολείς.

Η hxos eikona show το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου είναι ο προορισμός όλων που θέλουν να βιώσουν και να έρθουν σε επαφή με τις τεχνολογίες του σήμερα, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη εικόνα.

hxos-eikona-show-2023-1.jpg

Στην Έκθεση hxos eikona show και πολλοί Έλληνες κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται σε όλες τις αγορές του εξωτερικού. Η πρωτογενής δύναμη της χώρας μας. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλές νέες συσκευές, πολλά gadgets και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Ηχεία, μεγάλες τηλεοράσεις, πικάπ, προβολείς, ακουστικά και ότι έχετε ονειρευτεί για την ψυχαγωγία στο σπίτι ή και εν κινήσει...

Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόκληση. Για τους επισκέπτες υπάρχουν πολλά δώρα, όπως μια τηλεόραση 65 ιντσών τελευταίας τεχνολογίας, ηχομπάρες, Bluetooth ακουστικά, buds, δίσκοι βινυλίου και smartphones.

O χώρος της Έκθεσης είναι το ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφ. Kηφισίας 2), ένας σύγχρονος και μοντέρνας αρχιτεκτονικής χώρος, όπου θα ακούσουμε και θα δούμε τα τελευταία μοντέλα της τεχνολογίας που μας συναρπάζει.

hxos-eikona-show-2023.jpg

Μια μοναδική εκδήλωση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ο επισκέπτης θα ζήσει, θα ακούσει, θα βιώσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας και της τέχνης.

Ελάτε στην Έκθεση hxos eikona show 2023 για να ζήσετε δύο μέρες μαζί με τις μουσικές και τις ταινίες που αγαπάτε. Ποτέ η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εύκολα προσβάσιμη, μοναδική και απτή.

Συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως: Philips, Hisense, Marantz, Denon, iFi Audio, Monitor Audio, Lab12, Tsakiridis Devices, Aku, Sony, Bowers & Wilkins, FiiO, BOSE, Pioneer, Pro-Ject, Audiolab, FiiO, Revival Audio, KLH και δεκάδες ακόμη βραβευμένες εταιρείες με EISA Αward 2023-2024.

HXOS EIKONA SHOW 2023
ΠΟΥ: Civitel Olympic, Λεωφ. Κηφισίας 2
ΠΟΤΕ: 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ ME ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ LINK EΔΩ (http://rb.gy/306nf)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HXOSPLUS

Loading