Η Blue Origin στέλνει τον Captain Kirk (William Shatner) στο Διάστημα! [Live]

Η Blue Origin του Jeff Bezos ετοιμάζεται σε λίγη ώρα για τη δεύτερη επανδρωμένη αποστολή της στα όρια της ατμόσφαιρας (περίπου 100km από την επιφάνεια της Γης) και η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία χρειαζόταν κάτι ιδιαίτερο προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα καμώματα του ιδιοκτήτη της τους τελευταίους μήνες.

Αν θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε τι έχει συμβεί το τελευταίο εξάμηνο μέσα σε λίγες γραμμές, αρκεί να αναφέρουμε πως έχει ξεσπάσει μια κοκορομαχία μεταξύ Bezos και Musk (άλλο καλόπαιδο και αυτός…) για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την επιτυχία) στα “θέματα του Διαστήματος”, ενώ έρχονται στη δημοσιότητα και αποκαλύψεις για το τοξικό - σεξιστικό κλίμα που επικρατεί στη Blue Origin και ουσιαστικά έχει επηρεάσει την εξέλιξη της εταιρείας.

Για να επανέλθουμε, όμως, στη σημαντική είδηση της ημέρας, η Blue Origin με τα καλά της και τα στραβά της, θα δώσει την ευκαιρία στον τεράστιο William Shatner να βρεθεί έστω και λίγο στο Διάστημα σε ηλικία 90 ετών! Για όσους, ίσως, δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Shatner, πρόκειται για τον περίφημο Captain Kirk από το Star Trek! Όλα τα υπόλοιπα, λοιπόν, μπορούν να μείνουν στην άκρη για λίγη ώρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αποστολή του New Shepard-18 από το video που ακολουθεί (ξεκινά στις 17:00 ώρα Ελλάδας).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading