Η GIGABYTE κυκλοφορεί τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 2060 με μνήμη 12GB

Η GIGABYTE ανακοίνωσε τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 12G και GeForce RTX 2060 D6 12G. Και οι δύο κάρτες γραφικών GeForce RTX 2060 δεν χρησιμοποιούν μόνο τις GPU που έχουν πιστοποιηθεί από την GIGABYTE, αλλά διαθέτουν επίσης το σύστημα ψύξης WINDFORCE, ray tracing σε πραγματικό χρόνο και τεχνολογία AI. Η χωρητικότητα της μνήμης έχει διπλασιαστεί από τα αρχικά 6GB στα 12GB, μια αλλαγή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών που χρειάζονται μεγαλύτερη μνήμη..

Τόσο η GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 12G όσο και η GeForce RTX 2060 D6 12G έχουν σχεδιαστεί με το σύστημα ψύξης WINDFORCE της GIGABYTE. Το σύστημα ψύξης WINDFORCE διαθέτει εναλλασσόμενη περιστροφή, δύο μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, σύνθετο σωλήνα θερμότητας από χαλκό με άμεση επαφή με την GPU και ενεργούς ανεμιστήρες 3D, παρέχοντας αποτελεσματική ικανότητα απαγωγής θερμότητας για υψηλότερες επιδόσεις σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Το "Alternate Spinning" της GIGABYTE είναι η μόνη λύση που μπορεί να λύσει την ασταθή ροή αέρα των παρακείμενων ανεμιστήρων. Δεδομένου ότι οι παρακείμενοι ανεμιστήρες περιστρέφονται προς την ίδια κατεύθυνση, η κατεύθυνση της ροής του αέρα είναι αντίθετη μεταξύ των ανεμιστήρων, γεγονός που θα προκαλέσει τυρβώδη ροή αέρα και θα μειώσει την αποτελεσματικότητα της απαγωγής θερμότητας. Η GIGABYTE στρέφει τους γειτονικούς ανεμιστήρες προς την αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε η κατεύθυνση της ροής του αέρα μεταξύ των δύο ανεμιστήρων να είναι η ίδια, μειώνοντας την τύρβη και ενισχύοντας την πίεση της ροής του αέρα.

Ο μοναδικός ανεμιστήρας με πτερύγια διαχωρίζει τη ροή του αέρα μέσω της τριγωνικής άκρης του ανεμιστήρα και την οδηγεί ομαλά μέσω της καμπύλης τρισδιάστατων λωρίδων στην επιφάνεια του ανεμιστήρα, ενισχύοντας αποτελεσματικά τη ροή του αέρα. Το σχήμα του σωλήνα θερμότητας από καθαρό χαλκό μεγιστοποιεί την περιοχή άμεσης επαφής με την GPU, ενισχύοντας τη μεταφορά θερμότητας. Επίσης, οι σωλήνες θερμότητας καλύπτουν τα τσιπ VRAM μέσω μιας μεγάλης μεταλλικής πλάκας, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή ψύξη. Επιπλέον, η πίσω πλάκα προστασίας δεν παρέχει μόνο ένα αισθητικό σχήμα, αλλά ενισχύει τη δομή της κάρτας γραφικών για να παρέχει πλήρη προστασία.

Οι κάρτες γραφικών GIGABYTE GeForce RTX 2060 12G είναι εξοπλισμένες με το σύστημα ψύξης WINDFORCE, τεχνολογία real-time ray tracing και τεχνολογία AI. Η αύξηση στη διπλάσια, 12GB, χωρητικότητα μνήμης παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading