up_icon
CES CES 2021 Home Cinema LG

Η LG θα παρουσιάσει την πρώτη QNED Mini LED τηλεόραση στο CES 2021

29 Δεκεμβρίου 2020 Yannis Elpidis

Η LG θα παρουσιάσει την πρώτη QNED Mini LED τηλεόραση στο CES 2021

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τις πρώτες QNED Mini LED τηλεοράσεις στην εικονική έκθεση CES 2021 ως την κορυφαία πρόταση premium LG LCD τηλεοράσεων για το 2021. Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις της LG αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο άλμα όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας της LCD TV. Χάρη στην τεχνολογία quantum dot και NanoCell με Mini LED ως πηγή φωτός, η φωτεινότητα και η αντίθεση είναι εξαιρετικά ανώτερες σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Η σειρά για το 2021 περιλαμβάνει 10 νέα 4K και 8K μοντέλα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεγάλων μεγεθών οθόνης έως 86 ιντσών.

Με τις OLED και τα αυτοφωτιζόμενα pixels να βρίσκονται στην κορυφή των τηλεοράσεων της LG, ο ερχομός των QNED Mini LED αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για τους καταναλωτές. Χάρη σε ένα νέο panel που ενισχύεται από τον προηγμένο οπίσθιο φωτισμό Mini LED της LG, προσφέρουν μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. Ως οι πρώτες τηλεοράσεις που συνδυάζουν quantum dot και την τεχνολογία NanoCell, αποδίδουν απίστευτα ακριβή χρώματα, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει πιο έντονη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο για εξαιρετικά ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες. Επιπλέον, με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, αποδίδουν πιο ομαλή και φυσική κίνηση.

Ο καινοτόμος οπίσθιος φωτισμός Mini LED της LG περιλαμβάνει έως και 30.000 μικροσκοπικές λυχνίες LED που παράγουν απίστευτη φωτεινότητα και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1 όταν συνδυάζονται με έως και 2.500 dimming zones και προηγμένη local dimming τεχνολογία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική ποιότητα εικόνας HDR με πρωτοφανή αντίθεση και απόλυτο μαύρο και πλούσια χρώματα με ακρίβεια. Για εκπληκτικά ζωντανές εικόνες που μοιάζουν να ξεφεύγουν από τα όρια της οθόνης και να εισέρχονται στον χώρο του χρήστη, η LG QNED Mini LED είναι η νέα LCD τηλεόραση που θα ξεχωρίσει.

Η κορυφαία τηλεόραση 8K QNED 86 ιντσών της LG θα παρουσιαστεί στο εικονικό εκθεσιακό περίπτερο της LG κατά τη διάρκεια της CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon