Η Microsoft επανασχεδιάζει και αναβαθμίζει ριζικά το Skype

Η υπηρεσία Skype ανανεώνει όλη την εμπειρία αλληλεπίδρασης του χρήστη με το περιβάλλον εργασίας της, προσθέτοντας πολλές λειτουργίες και ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά.

Με νέα πλαίσια, θέματα και χαρακτηριστικά, το Skype επανασχεδιάστηκε για να προσφέρει την ομορφότερη εμπειρία βίντεοκλησης παγκοσμίως.

Skype Revamped

Τώρα κάθε χρήστης μπορεί να βρεθεί στην κύρια οθόνη προβολής κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ενώ το πλέγμα αλλάζει μορφή, και όλοι οι συνομιλητές σας θα εμφανίζονται με αναλογικό τρόπο προβολής για να είστε όλοι μαζί «κοντά».

Επιπλέον, όταν δεν επιθυμείτε να έχετε ανοικτή την κάμερα σας, θα μπορείτε να ορίσετε ένα background της επιλογής σας και στη μέση θα εμφανίζεται η φωτογραφία που θα έχετε καθορίσει για το προφίλ σας.

Η λειτουργία Meet Now του Skype επίσης σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση με οποιονδήποτε δεν έχει λογαριασμό Skype.

Skype Revamped

Παράλληλα, προστέθηκαν ολοκαίνουργια θέματα για τις συνομιλίες σας και νέα χρώματα που μπορείτε να τα ρυθμίσετε εξατομικευμένα, όπως εσείς επιθυμείτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Skype τόνισε ότι η απόδοσή του βελτιώνεται κατά 30% σε desktop και πάνω από 2000% σε Android συσκευές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Microsoft]

Loading