TCL

Η TCL επιδεικνύει smartphone με τυλιγόμενη οθόνη σε video

Η TCL μας έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν εύκαμπτες οθόνες για διάφορα concepts, αλλά αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα video από πρωτότυπο smartphone με τυλιγόμενη οθόνη που ξεκινά από μέγεθος 4.5’’ και φτάνει στις 6.7’’.

Η κινέζικη εταιρεία αναφέρει ότι δουλεύει επάνω σε εύκαμπτες οθόνες με OLED panel που θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις στο συνολικό πάχος της συσκεύης και μάλιστα εγγυάται τουλάχιστον 200.000 κινήσεις χωρίς να προκληθεί κάποια ζημιά στην οθόνη.

Για την ώρα μοιάζει με πολύ μακρινό σενάριο να δούμε κάτι τέτοιο σε εμπορικά διαθέσιμο προϊόν, αλλά είναι ευχάριστο το γεγονός ότι πολλές εταιρείες πειραματίζονται με νέου τύπου τεχνολογίες για να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και ενδεχομένως να ξεκλειδώσουν νέες δυνατότητες για τον απλό χρήστη.

Υποθέτουμε ότι θα έχουμε αρκετό νέο υλικό από την TCL στον τομέα των εύκαμπτων οθονών στο πλαίσιο του CES 2021 στις αρχές Ιανουαρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading