Η τεχνολογία φόρτισης SuperVOOC της Oppo φτάνει πλέον τα 65W!

Η Oppo έχει χτίσει καλό όνομα στην αγορά των smartphones τόσο για τις αξιόλογες συσκευές της, όσο και για την τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης SuperVOOC. Η εταιρεία παρουσίασε πριν από λίγη ώρα τρεις νέες εκδόσεις αυτής της τεχνολογίας, με κορυφαία όλων την SuperVOOC v2.0 που προσφέρει φόρτιση σε ισχύ 65W!

Η συγκεκριμένη προορίζεται για τα high-end smartphones της εταιρείας, ενώ στη mid-range κατηγορία θα χρησιμοποιήσει τη νέα VOOC 4.0 ισχύος 20W που θα κάνει ντεμπούτο στο Oppo K5. Η τρίτη έκδοση ονομάζεται Wireless VOOC Charge και όπως αντιλαμβάνεστε αφορά την ασύρματη φόρτιση στα smartphones που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα. Σύμφωνα με την Oppo, η νέα έκδοση θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση με ισχύ 30W, δηλαδή διπλάσια από αυτήν του προτύπου Qi (15W)!

Το πρόβλημα με τις τεχνολογίες της Oppo είναι ότι περιορίζονται αποκλειστικά στις συσκευές της και της θυγατρικής Realme, ενώ απαιτείται και ο αντίστοιχος συμβατός φορτιστής για κάθε μία από αυτές.

Για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη SuperVOOC v2.0 65W, το ντεμπούτο της θα γίνει με το Oppo Reno Ace που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Photo Gallery

Loading