IMAGE ‘N’ TECH EXPO: Σεμινάρια και Διαγωνισμοί μαζί με τη μεγαλύτερη έκθεση Εικόνας & Τεχνολογίας στην Ελλάδα

Η IMAGE 'N' TECH EXPO δεν είναι απλά ένα ακόμη σεμινάριο. Πρόκειται για μια μοναδική ​και πρωτόγνωρη​ εμπειρία για ​τα Ελληνικά δεδομένα! Ο τέλειος συνδυασμός έμπνευσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ​μια γιορτή​ για τους εκπρόσωπους​ της φωτογραφίας​ και του βίντεο., μία μοναδική εμπειρία!​ Μην το χάσετε​, να εί​σα​στε όλοι ​εκεί, 10 με 12 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO, Λεωφ. Κηφισίας 39 Μαρούσι.

  • 3 Αίθουσες
    Υπερσύχρονες αίθουσες χωρητικότητας 1250 ατόμων​. Στις πρώτες 2 θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια φωτογραφίας και στην 3η σεμινάρια video.
  • Ταυτόχρονη μετάφραση
    Μπορείτε να ακούσετε σε πραγματικό χρόνο τις ομιλίες των ξένων ομιλητών στην ελληνική γλώσσα μέσω ακουστικών.
  • Ηλεκτρονικά εισιτήρια
    Εύκολη πρόσβαση στις αίθουσες των σεμιναρίων που έχετε επιλέξει καθώς το εισιτήριο σας θα σκανάρεται έξω από κάθε αίθουσα για άμεση είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια, την αγορά εισιτηρίων και το πρόγραμμα του τριημέρου θα βρεις εδώ.

Λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς φωτογραφίας, άλμπουμ και βίντεο που διοργανώνονται στο πλαίσιο της 1ης IMAGE+TECH Expo.

Μετρήστε τις δυνάμεις σας και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας στη κατηγορία που σας ενδιαφέρει. 23 καταξιωμένοι επαγγελματίες είναι εδώ για να αξιολογήσουν τις γνώσεις σας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι και κινηματογραφιστές που θέλουν να στείλουν φωτογραφίες άλμπουμ ή βίντεο στον IMAGE+TECH contest.

Τα βραβεία των νικητών των διαγωνισμών έχουν την επίσημη αναγνώριση του ΣΕΚΑΦ. Πέραν των βραβείων, θα απονεμηθούν και σημαντικά δώρα στους νικητές.

  • Οι 23 κριτές που επιλέχθηκαν με βάση την εμπειρία τους και τη φωτογραφική τους αξία​,​ θα αξιολογήσουν τις φωτογραφίες, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό​​.
  • Η αξιολόγηση της κάθε φωτογραφίας​, άλμπουμ ή βίντεο προκύπτει από το μέσο όρο των αξιολογήσεων όλων των κριτών.
  • Οι κριτές δεν έχουν πρόσβαση στο όνομα του φωτογράφου ​ ή κινηματογραφιστή ​ που συμμετέχει στο διαγωνισμό για να είναι αδιάβλητος.
  • Οι φωτογραφίες​, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που συμμετέχουν αξιολογούνται με βάση το 60 και φθάνουν μέχρι το 100​ που θεωρείται η ανώτατη αξιολόγηση​.
  • ​Οι φ​ωτογραφίες​, τα άλμπουμ και τα βίντεο​ που​ θα​ συγκεντρώσουν από 80 βαθμούς και πάνω​,​ θα δημοσιοποιηθούν με τα ονόματα των δημιουργών τους στο site των σεμιναρίων μετά το πέρας του διαγωνισμού και θα επισημανθούν με το βραβείο "Best of Greece- Image+Tech Contests 2017".
  • Οι φωτογραφίες, τα άλμπουμ και τα βίντεο που έχουν αξιολογηθεί κάτω από 80 δεν θα εμφανίζονται στο site αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν εάν κάνουν Log-In στο site με τους κωδικούς τους να δουν τους βαθμούς που συγκέντρωσε η κάθε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες του διαγωνισμού και τον τρόπο συμμετοχής θα βρεις εδώ.

Loading