Instagram: 10 χρόνια ζωής για τη δημοφιλή εφαρμογή με νέες λειτουργίες

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που μπήκε στη ζωή μας το Instagram και η Facebook γιορτάζει την επέτειο με νέες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα να βρίσκεις παλιά Stories, custom εικονίδια και εργαλεία καταπολέμησης των online παρενοχλήσεων.

instagram-stories-archive.jpg

Συγκεκριμένα, με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Instagram θα μπορούμε να δούμε τα Stories και τις αναρτήσεις που είχαμε πραγματοποιήσει τα τελευταία τρία χρόνια μέσα σε ένα ημερολόγιο και φυσικά να τα επαναδημοσιεύσουμε. Η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί στην ενότητα Archive στο προφίλ του κάθε χρήστη.

instagram-comments-prompt.jpg

Επιπλέον, στα εργαλεία καταπολέμησης των online παρενοχλήσεων προστίθεται η αυτόματη απόκρυψη σχολίων, τα οποία ωστόσο θα μπορεί να δει κανείς αν πατήσει στην επιλογή “View Hidden Comments”, ενώ στο εξής το Instagram θα εμφανίζει προειδοποιήσεις σε περίπτωση που επιχειρείς να δημοσιεύσεις επανηλλειμένα κάποιο προσβλητικό σχόλιο.

instagram-comments.jpg

Τέλος, το Instagram επαναφέρει τα κλασικά εικονίδια της εφαρμογής που μπορείς να επιλέξεις για την οθόνη της συσκευής σου. Αυτά θα εμφανιστούν στο μενού των ρυθμίσεων αν κάνεις swipe down (πρώτα φαίνονται κάποια emojis και έπειτα οι επιλογές για τα εικονίδια).

Loading