Instagram: Ετοιμάζει δυνατότητα απάντησης στα Stories με ηχητικό μήνυμα

Μετά από αρκετό καιρό, το Instagram επιστρέφει στο…Snapchat για να αφομοιώσει κάποια από τις λειτουργίες του. Όπως ανακάλυψε ο γνωστός ερευνητής Alessandro Paluzzi, η δημοφιλής πλατφόρμα ετοιμάζεται να προσθέσει τη δυνατότητα απάντησης στα Stories με ηχητικά μηνύματα, αρκεί ο χρήστης να πατήσει το νέο εικονίδιο με το μικρόφωνο που θα εμφανίζεται σε αυτά.

Ο Paluzzi δημοσίευσε ένα screenshot που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα δούμε τη λειτουργία σίγουρα σε κάποια από τις μελλοντικές εκδόσεις του Instagram, καθώς πολλές φορές οι πλατφόρμες πειραματίζονται με νέα χαρακτηριστικά και μετά από τις δοκιμές σε ορισμένους χρήστες περιμένουν το ανάλογο feedback για να προχωρήσουν στην ενσωμάτωση τους.

Σχετικά με τα ηχητικά μηνύματα στο Instagram, αυτά υπάρχουν ήδη στις προσωπικές συνομιλίες των χρηστών. Ομολογουμένως, η δυνατότητα να απαντάς σε Stories απευθείας με ηχητικό μήνυμα θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη διαδραστικότητα μεταξύ των δημιουργών και των followers, αρκεί φυσικά οι τελευταίοι να έχουν τέτοια διάθεση όταν παρακολουθούν στα γρήγορα τη ροή των Stories.

Loading