Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και ασφάλειας στο Interfox.gr

Μεγάλη ποικιλία συστημάτων ασφαλείας και προϊόντων τεχνολογίας είναι στην διάθεσή σας στο e-shop Interfox.gr. Από ασύρματα πακέτα συναγερμών και καταγραφικών συστημάτων μέχρι android tv box και smart watch σίγουρα θα βρείτε μία πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ακολουθεί μια επιλογή από διάφορα προϊόντα που έχουμε ξεχωρίσει για την ποιότητα και την τιμή τους:

WiFi Ασύρματο σετ κλειστού κυκλώματος

Αυτό το σετ καταγραφικού με 4 κάμερες ανάλυσης 1.3MP θα σας δώσει άμεσα εικόνα καλής ανάλυσης μετά την σύνδεση των συσκευών με την τροφοδοσία (Plug and Play). Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Ασύρματη Wi-Fi κάμερα πόρτας με κουδούνι και μπαταρία ZD-400V/S

Η ιδανική λύση για όσους λείπουν συχνά από το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο τους. Η συσκευή μέσα σε δευτερόλεπτα σας ειδοποιεί με video call στο smartphone σας όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι. Μπορείτε να απαντήσετε άμεσα, να τραβήξετε φωτογραφίες και να δείτε ανά πάσα στιγμή τον χώρο έξω από την πόρτα σας. Έτσι, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τίποτα όταν απουσιάζετε.

Πακέτο καταγραφικού HIKVISION DS-7104HGHI-F1 4 καναλιών και 1 κάμερας ανάλυση 720P

Έτοιμο πακέτο καταγραφικού με μία κάμερα ανάλυσης 720P με την σφραγίδα μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του video surveillance HikVision σε μοναδική τιμή.

Στο InterFox.gr επίσης θα βρείτε και μία απίστευτη γκάμα ασύρματων συναγερμών της Wolf-Guard σε πολλά διαφορετικά σετ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Πανεύκολη και ανέξοδη τοποθέτηση με τις αναλυτικές οδηγίες που σας παρέχει το κατάστημα, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας στις εγκαταστάσεις ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων ασφαλείας του τεχνικού τμήματος του. Μέσα σε μερικά λεπτά προστατεύετε οποιονδήποτε χώρο.

Ασύρματο Πλήρες Σετ συναγερμού Wi-Fi με κάμερα παγίδες και ραντάρ κίνησης IPC316AX-1

Ασύρματο σετ συναγερμού που διαθέτει ως κεντρική μονάδα ασύρματη περιστρεφόμενη κάμερα σε απίστευτη τιμή.

Πλήρες Ασύρματο Πακέτο mini Συναγερμού με ειδοποίηση GSM 007M3GN

Το μικρότερο σε διαστάσεις σύστημα ασφαλείας με οθόνη LCD και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αφής. Το μικρό μέγεθός του (βάθος μόνο 15 χιλιοστά- χωράει και στην τσέπη σας) και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που παρέχει αυτονομία τουλάχιστον 20 ώρες (σε κατάσταση αναμονής), σας δίνουν την δυνατότητα να το έχετε οπουδήποτε μαζί σας.

Πλήρες Ασύρματο Πακέτο Συναγερμού με ειδοποίηση GSM και RFΙD 007M2G 433MhZ

Το εξελιγμένο διπλό ασύρματο σύστημα συναγερμού GSM - RFID αποτελεί ένα από τα νέα μοντέλα της εταιρείας Wolf-Guard που προσφέρουν απλότητα στον χειρισμό και τον προγραμματισμό, νέες δυνατότητες με βάση τις ανάγκες των χρηστών και πλήρη προγραμματισμό από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Loading