Jabra Elite Active 75t: Η νέα γενιά ασύρματων earbuds [CES 2020]

Η Jabra παρουσίασε στο CES 2020 τον διάδοχο των πολύ επιτυχημένων ασύρματων earbuds της, με τα νέα Jabra Elite Active 75t να έρχονται το Φεβρουάριο με μικρότερο μέγεθος, ανθεκτικότερη κατασκευή, μεγαλύτερη αυτονομία και τιμή $199.

Εμφανισιακά, τα Jabra Elite Active 75t μοιάζουν αρκετά με την προηγούμενη έκδοση, αν και είναι κατά 22% μικρότερα, ενώ η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό υλικό στο σημείο της επαφής τους με το αυτί με αποτέλεσμα πλέον να είναι πιστοποιημένα στο πρωτόκολλο IP57 (πλήρως αδιάβροχα) για μεγαλύτεηρ ανθεκτικότητα.

jabra-elite-active-75t-2.jpg

Η εταιρεία υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση στον χρήστη, εξαιρετική ποιότητα ήχου και αυξημένη κατά μία ώρα αυτονομία (7.5 ώρες αντί 6.5 ώρες του προηγούμενου μοντέλου), με τη θήκη φόρτισης να προσφέρει επιπλέον 28 ώρες (περίπου 3.5 πλήρεις φορτίσεις). Σε κάθε ακουστικό υπάρχει ένα κουμπί για να έχεις έλεγχο σε κλήσεις, ψηφιακούς βοηθούς, αναπαραγωγή μουσικής και ρύθμιση της έντασης, ενώ μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει η νέα mobile εφαρμογή της Jabra για έξτρα λειτουργίες. Μία από αυτές είναι το MyControl, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις εσύ τις λειτουργίες που θα εκτελούνται με τα διάφορα μοτίβα πατήματος των κουμπιών, αλλά και να χρησιμοποιείς το κάθε ακουστικό αυτόνομα (μέχρι στιγμής μπορείς μόνο το δεξί).

Τα Jabra Elite Active 75t θα κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο σε τρία χρώματα (Navy, Copper Black, Titanium Black), ενώ το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα δούμε ακόμη τρεις χρωματικές επιλογές (Grey, Sienna, Mint).

Loading