John Wick: Chapter 4, δείτε το νέο καταιγιστικό trailer

Πέρασε αρκετός καιρός από το πρώτο trailer για το John Wick: Chapter 4 και έφτασε η ώρα να δούμε το επίσημο ολοκληρωμένο trailer της 4ης ταινίας, όπου ο Keanu Reeves θα παλέψει για να απελευθερωθεί οριστικά από τους διώκτες τους και την υψηλή ιεραρχία στον κόσμο των elite assassins.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, ο Keanu Reeves ενσαρκώνει τον John Wick, έναν elite δολοφόνο που είχε αποσυρθεί για να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την σύζυγο του Helen. Αφότου πέθανε η τελευταία, ο John επιστρέφει στα παλιά γιατί του έκλεψαν το αυτοκίνητο και σκότωσαν τον σκύλο του. Στην δεύτερη ταινία παίρνει εκδίκηση από τον άνθρωπο που τον πρόδωσε, ενώ στην τρίτη ταινία επιβιώνει από μια στρατιά κυνηγών επικηρυγμένων. Στο φινάλε της τρίτης ταινίας, ο τραυματισμένος Wick συμφωνεί με τον Bowery King (Laurence Fishburne) για να αντιμετωπίσουν τον οργανισμό τους.

Από το trailer δεν λείπουν όλα αυτά που γνωρίζουμε καλά από τις προηγούμενες ταινίες, δηλαδή ατελείωτη δράση, όπλα και σκοτωμοί. Η σκηνοθεσία ανατέθηκε και πάλι στον Chad Stahelski και το σενάριο στους Shay Hatten και Michael Finch. Επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Lance Reddick (Charon) και Ian McShane (Winston).

Το John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου 2023. Θα ακολουθήσουν σίγουρα δύο spin-off παραγωγές, το Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas (Blonde) στον ρόλο της Rooney που θέλει να πάρει εκδίκηση για την οικογένεια της, αλλά και το The Continental ως limited τηλεοπτική σειρά.

Loading