Jony Ive: Υποψήφιος για νέος CEO της Ferrari ο εμβληματικός σχεδιαστής της Apple

Η ξαφνική παραίτηση του CEO της Ferrari, κ. Louis Camilleri, πριν από μερικές ημέρες, άνοιξε άμεσα τη συζητήση για τον διάδοχο του και ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται τρία πολύ μεγάλα ονόματα από τον χώρο της τεχνολογίας και ειδικότερα από την Apple και τη Vodafone.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ferrari εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του CFO (Chief Financial Office) της Apple, κ. Luca Maestri, του πρώην CEO της Vodafone, κ. Vittorio Colao, και του πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, τον εμβληματικό Jony Ive!

Πηγές κοντά στον Vittorio Colao χαρακτηρίζουν πλήρως αβάσιμες τις πληροφορίες για τον συγκεκριμένο υποψήφιο, αλλά για τους Maestri και Ive δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής. Ο Luca Maestri κατέχει τη θέση του CFO της Apple από το 2014, ενώ ο Jony Ive αποχώρησε από τη θέση του επικεφαλής σχεδιασμού της Apple το 2019 (μετά από 27 χρόνια) για να ιδρύσει την ανεξάρτητη εταιρεία LoveFrom.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading