iOS

Jurassic World Alive, το νέο AR mobile game τύπου Pokémon Go για Android και iOS! [Video]

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος τα AR games για φορητές συσκευές και βλέπουμε ολοένα και περισσότερα studios να δοκιμάζουν την τύχη τους σε αυτήν την κατηγορία θέλοντας να επαναλάβουν την τεράστια επιτυχία του Pokémon Go. Η νέα πρόταση μας έρχεται από τις Universal Studios και Ludia, οι οποίες ετομάζουν το Jurassic World Alive για συσκευές Android και iOS ως ορεκτικό για τη νέα ταινία Jurassic World: Fallen Kingdom (πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου).

Η φιλοσοφία του παιχνιδιού δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Pokémon Go, καθώς οι παίκτες θα βολτάρουν στην γειτονιά τους αναζητώντας δεινοσαύρους και τα αυγά τους, θα μπορούν να τους παγιδεύουν και να τους εντάσσουν στην ομάδα τους, να τους ανεβάζουν level, να βγαίνουν φωτογραφίες μαζί τους και, το κυριότερο, να μάχονται εναντίον άλλων παικτών.

Το Jurassic World Alive αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα δωρεάν με in-app purchases. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προεγγραφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να ειδοποιηθείτε άμεσα μόλις γίνει διαθέσιμο.

Jurassic World Alive - [Google Play Link] (Pre-register)

Loading