Καυτές καλοκαιρινές προσφορές έως 90% σε γνήσια κλειδιά Office και Windows

Καθώς το καλοκαίρι μας δείχνει τα δόντια του, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο κατάστημα Keysfan παίρνουν φωτιά με σούπερ προσφορές σε απαραίτητο λογισμικό της Microsoft. Για παράδειγμα, το Keysfan παρέχει έκπτωση 90% στις εκδόσεις του Office.

Όσοι έχουν χαμηλό προϋπολογισμό μπορούν να στραφούν σε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, και πράγματι υπάρχουν πολλές από αυτές στο διαδίκτυο. Αλλά για μελέτη και εργασία, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από τη σουίτα Office. Χάρη στο Keysfan μπορείτε να βρείτε γνήσια αλλά χαμηλού κόστους κλειδιά. Το Office 2021 Pro κοστίζει 25,25€, και τα Windows 10 Pro είναι επίσης ιδιαίτερα προσιτό στα 7,25€. Αγοράζεις μια φορά για ισόβια χρήση!

Το κατάστημα Keysfan τάσσεται σθεναρά κατά του πειρατικού λογισμικού. Το πειρατικό λογισμικό ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους πελάτες που δεν γνωρίζουν πολλά για το λογισμικό. Τα κλειδιά που πωλούνται από το Keysfan είναι γνήσια. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά την αγορά, την εγκατάσταση ή τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24/7 και θα σας παρέχουν επαγγελματική και δωρεάν βοήθεια.

keysfan-summer-sale-july.jpg

Χωρίς την χρήση κάποιου κουπονιού θα βρείτε τα παρακάτω:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62%:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50%:

Χρήσιμο Λογισμικό

Το κατάστημα Keysfan εξειδικεύεται στις πωλήσεις γνήσιων αδειών χρήσης και λογισμικού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας βαθμολογία 95% στην πλατφόρμα Trustpilot χάριν στην μεγάλη προσοχή που δίνει στις ανάγκες των πελατών. Το Keysfan παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7 για κάθε αγοραστή από την στιγμή της αγοράς μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού που έχει επιλέξει. Και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με το κλειδί, το Keysfan προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του χωρίς καμία αναμονή.    Loading