Kevin Spacey: Επιστρέφει στον κινηματογράφο μέσω Ιταλίας

O Kevin Spacey μετά από διαδοχικές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εις βάρος του αλλά και την αποχώρηση του από την τελευταία σεζόν της σειράς House of Cards, όπου πρωταγωνιστούσε, επιστρέφει στον κινηματογραφικό χώρο με την ιταλική ταινία The Man Who Drew God.

Ο Franco Nero που ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Spacey, λέγοντας ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ο Kevin συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου. Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία».

Σύμφωνα με το Guardian, ο Spacey θα ενσαρκώσει ένα «μικρό ρόλο» ως αστυνομικός ντετέκτιβ, ο οποίος θα ερευνά κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον ενός καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι ισχυρισμοί που αντιμετώπισε ο Spacey για κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά καταγράφηκαν το 2017, όταν μία ομάδα ανδρών τον κατήγγειλαν για τη συνεργασία τους στο θέατρο Old Vic στο Λονδίνο, μία συνεργασία που κράτησε από το 1995 έως το 2013.

Επιπροσθέτως, ο ηθοποιός Anthony Rapp κατηγόρησε επίσης τον Spacey για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του στα 14 έτη του ενώ κατηγορήθηκε για άσεμνη σεξουαλική επίθεση ενός εφήβου στη Μασαχουσέτη το 2018, με την εν λόγω κατηγορία να απορρίπτεται.

Ο Spacey καθ΄όλη τη διάρκεια των κατηγοριών που σημειώνονταν εναντίον του ισχυριζόταν ότι είναι αθώος. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στη μεγάλη οθόνη ήταν με την ταινία Billionaire Boys Club το 2018.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading