Κλειδιά Windows 10 και Office με εφ' όρου ζωής ισχύ σε εξαιρετικές τιμές

Αρκετοί χρήστες ανέβαλαν την αναβάθμιση του υπολογιστή τους στο Windows 10 διότι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με το Windows 11, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και πολύ καλά μιας και η Microsoft θα αποκλείσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παλαιότερων υπολογιστών από την υποστήριξη του νέου λειτουργικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα ξεκινήσει την διανομή του Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου 2021, αλλά μόνο για ορισμένα μοντέλα που πληρούν τις προϋποθέσεις της (π.χ. TPM 2.0, CPU μεταγενέστερη της 7ης γενιάς Intel Core κ.ά.). Βέβαια, όσοι θέλουν θα μπορούν να εγκαταστήσουν το Windows 11 σε όποιον υπολογιστή έχουν την κατοχή τους, αλλά δεν θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις από την εταιρεία.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ίσως είναι προτιμότερη η λύση του Windows 10 που σημειωτέον θα συνεχίζει να υποστηρίζεται πλήρως από τη Microsoft μέχρι το 2025. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μπορούμε να βρούμε γνήσια κλειδιά σε εξαιρετικές τιμές στο κατάστημα CDKDeals, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερούμε.

Επί τη ευκαιρία, ορισμένοι χρήστες έχουν εκφράσει την απορία για την ισχύ των συγκεκριμένων κλειδιών. Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε ενεργοποίηση ισχύει για πάντα και λαμβάνεις όλες τις αναβαθμίσεις απευθείας από τη Microsoft, οπότε έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

cdkdeals-september-2021.jpg

Δηλώνοντας, μάλιστα, το κουπόνι TG30 στο σχετικό πεδίο στο ταμείο θα λάβετε έκπτωση 30% από την αρχική τιμή που δίνει το κατάστημα στα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μετά την εφαρμογή του κουπονιού).

Ο προτεινόμενος τρόπος πληρωμής είναι μέσω Paypal για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αφότου ολοκληρώσετε την αγορά θα λάβετε άμεσα ένα email με το κλειδί που αγοράσατε (μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί), το οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσετε στο σχετικό πεδίο ενεργοποίησης του Windows 10 στον υπολογιστή σας. Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε από το CDKDeals.

Σε περίπτωση που αγοράσετε κλειδί Office, τότε θα χρειαστεί να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος και να πραγματοποιήσετε sign-in με τον λογαριασμό Microsoft που διαθέτετε. Από εκεί μπορείτε να δηλώσετε το κλειδί, να επιλέξετε την περιοχή και την προτιμώμενη γλώσσα για να κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ cdkdeals.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading