Κοινά groups συνομιλιών μεταξύ Instagram και Messenger

H Facebook πέρυσι ξεκίνησε να συγχωνεύει τα μηνύματα του Messenger και του Instagram και περισσότερο από 70% των χρηστών έμεινε ευχαριστημένο από αυτήν την ενέργεια. Τώρα κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα, κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μία ομάδα στην συνομιλία του Instagram με επαφές από το Messenger ή και αντιστρόφως.

Παράλληλα, η εταιρεία προσθέτει τις αγαπημένες δημοσκοπήσεις στις συνομιλίες του Instagram για να δώσει μια πιο ευχάριστη νότα στα διλήμματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Εισάγει επίσης δύο νέα θέματα, το θέμα J Balvin στα DMs του Instagram και το Astrology Art Suite στο Messenger.

Με το σύνολο των νέων δυνατοτήτων στις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες της Facebook, η εταιρεία επιχειρεί να δημιουργήσει παρόμοιες εμπειρίες για την ανταλλαγή μηνυμάτων προκειμένου να ενθουσιάσει τους χρήστες της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading