Layers of Fear 2 και Costume Quest 2 διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Σε ρυθμούς Halloween κινείται και το κατάστημα Epic Games Store, το οποίο μοιράζει δωρεάν σε όλους από σήμερα τα Costume Quest 2 και Layers of Fear 2, με περιθώριο μέχρι την επόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 για να τα προσθέσουμε στις βιβλιοθήκες μας.

Το Costume Quest 2 είναι ένα action RPG με θέμα το Halloween σε μια διασκεδαστική ιστορία που καλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν διάφορα “τρομακτικά” τοπία, να ανακαλύψουν κοστούμια που τους δίνουν ιδιαίτερες δυνάμεις και να συλλέξουν τις ειδικές κάρτες με σκοπό να αντιμετωπίσουν τις ορδές των κακών.

Στο Layers of Fear 2 κόβεται ο χαβαλές, μιας και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ σε πρώρο πρόσωπο, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξερεύνηση και τις αποφάσεις που θα πάρει ο gamer όσο προχωρά το παιχνίδι. Κάθε απόφαση επηρεάζει σημαντικά την εξέλιξη του και τα λάθη πληρώνονται έξτρα τρόμο και άγχος.

Costume Quest 2 - [Epic Games Store Link]

Layers of Fear 2 - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading