Learn with Google AI: Δωρεάν μαθήματα Machine Learning και Artificial Intelligence από τη Google για όλους!

ML (Machine Learning) και AI (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη), δύο όροι που έχετε συνηθίσει να ακούτε τους τελευταίους μήνες, αφού όλες οι μεγάλες εταιρείες (και όχι μόνο) έχουν επενδύσει σε αυτές τις τεχνολογίες για να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη (;). Οι περισσότεροι, όμως, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι διαφορετικό προσφέρει η κάθε μία και γι' αυτό η Google αποφάσισε να στήσει μια νέα ιστοσελίδα που περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα και πληροφορίες για τις δύο τεχνολογίες.

Το Learn with Google AI είχε στηθεί αρχικά για τους υπαλλήλους της Google, αλλά τώρα ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό. Πρόκειται για έναν κόμβο όπου το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για διάφορα concepts, να αναπτύξει τις δεξιότητες του και να εφαρμόσει την τεχνολογία ML για επίλυση πραγματικών καθημερινών προβλημάτων, με αποκορύφωμα το δωρεάν μάθημα MLCC (Machine Learning Crash Course) διάρκειας 15 ωρών που απευθύνεται σε όλους, από αρχάριους μέχρι καλούς γνώστες της τεχνολογίας.

Η Google δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό και τονίζει διαρκώς ότι μπορεί να το παρακολουθήσει και να το κατανοήσει ο καθένας, αρκεί να γνωρίζει άλγεβρα και προγραμματισμό σε πολύ βασικό επίπεδο. Αποτελεί, ωστόσο, το πρώτο από τα δωρεάν μαθήματα που σκοπεύει να ενσωματώσει στην ιστοσελίδα Learn with Google AI και σύντομα θα δούμε πολλά περισσότερα σε διαφορετικό επίπεδο.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και γιατί όχι, να ασχοληθείτε!

[Google]

Loading