Lenovo LaVie Mini: Ένα ισχυρό netbook που μετατρέπεται σε φορητή παιχνιδομηχανή [CES 2021]

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε η Lenovo στο CES 2021 ξεχωρίζει μία συσκευή που θυμίζει netbook (τα θυμάστε;) και Nintendo Switch ταυτόχρονα. Πρόκειται για το LaVie Mini που σχεδίασε η εταιρεία μαζί με τη NEC, το οποίο είναι μάλλον ανέλπιστα ισχυρό για το μέγεθος του.

Συγκεκριμένα, το LaVie Mini διαθέτει οθόνη αφής 8’’ με ανάλυση 1920 x 1200, επεξεργαστή Intel Core i7 11ης γενιάς, επεξεργαστή γραφικών Intel Iris Xe, 16GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο SSD και ζυγίζει μόλις 579gr. Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι μπορείς να το μετατρέψεις σε tablet και να συνδέσεις στις πλευρές της οθόνης τα ξεχωριστά περιφερειακά χειριστήρια για να βιώσεις μια εμπειρία gaming παρόμοια με αυτήν του Nintendo Switch.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή του την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου.

Απόλυτα φορητό για περισσότερη ελευθερία: LAVIE MINI και LAVIE Pro Mobile

Σήμερα στη CES 2021, ανακοινώθηκαν επίσης οι νεότερες συσκευές LAVIE από την NEC Personal Computers, Ltd., μια κοινοπραξία της Lenovo και της NEC Corporation. Από το 8 ιντσών LAVIE MINI, τον εξαιρετικά φορητό πρωτότυπο υπολογιστή που έχει κατασκευαστεί για premium ψυχαγωγία με τα εκπληκτικά αξεσουάρ παιχνιδιών10, έως τον LAVIE Pro Mobile για κομψότητα και αντοχή εν κινήσει. Αυτές οι νέες προσθήκες αντιπροσωπεύουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ και οι δύο συσκευές LAVIE είναι αναμφισβήτητα σχεδιασμένες για διασκέδαση και λειτουργικότητα.

Γνωρίστε τον LAVIE MINI, τον νέο convertible υπολογιστή τσέπης που αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για είναι ένας από τους μικρότερους form factors που κυκλοφορούν στην αγορά, με απόδοση έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές και γραφικά Intel Iris Xe. Με οθόνη αφής 8 ιντσών WUXGA (1920 x 1200), αυτή η ελαφριά, πρωτότυπη συσκευή κυκλοφορεί σε Crystal White με ημιδιαφανή εμφάνιση, ενώ ζυγίζει μόλις 579 γραμμάρια, ώστε να μπορείτε να τη πάρετε μαζί σας παντού.

Απολαύστε εξυπνότερες λειτουργίες όπως το Modern Standby, την κάμερα IR με Windows Hello για ανέπαφη είσοδο, αλλά και τα νέα, στρογγυλά πλήκτρα - όλα στο ίδιο μέγεθος, τόσο για τα γράμματα όσο και για τα σύμβολα - που κάνουν τη χρήση του πληκτρολογίου ευκολότερη. Με χωρητικότητα μπαταρίας έως και 26WHr, αποκτήστε αξιόπιστο Wi-Fi 6, επιπλέον χώρο αποθήκευσης έως 256 GB SSD, αλλά και άφθονη μνήμη 16 GB LPDDR4. Το λογότυπο στο κάλυμμα LCD ανάβει όσο ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία, ενώ έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για πιο premium εμφάνιση.

Για να εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας, απλώς συνδέστε τον προαιρετικό Gaming Controller στο σούπερ μικρό LAVIE MINI και παίξτε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, σαν το Battle Royal ή παιχνίδια με αυτοκίνητα αγώνων. Όταν το παιχνίδι σας βρίσκεται σε παύση, απλώς αφαιρέστε τον controller, μεταφέρετε τον υπολογιστή και συνεχίστε το παιχνίδι όποτε θέλετε. Το gaming controller συνοδεύεται από όλες τις γνωστές λειτουργίες και μάλιστα στο συνηθισμένο gaming layout (δονήσεις, κουμπιά σκανδάλης αριστερά / δεξιά και αναλογικά thumbsticks).

Μπορείτε επίσης στείλετε το παιχνίδι στην οθόνη της τηλεόρασής σας για να μπορούν όλοι να δουν πόσο φοβερός gamer είστε, τοποθετώντας τον υπολογιστή στο προαιρετικό HDMI Dock. Εκτός από σύνδεση HDMI, το Dock παρέχει και άλλες επεκτάσεις εισόδου / εξόδου, συμπεριλαμβανομένων πολλών θυρών USB Type-C και -A. Το Dock έχει επίσης τη δυνατότητα να φορτίσει τον υπολογιστή σας, για μια γρήγορη ενίσχυση της μπαταρίας σας.

Μετά την αναγνώρισή του ως ελαφρύ και ανθεκτικό στην περσυνή CES, το νέο LAVIE Pro Mobile επιστρέφει με ακόμα πιο δελεαστικές δυνατότητες για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης που προσφέρει η 1,5 mm απόσταση ανάμεσα στα κουμπιά του πληκτρολογίου, το LAVIE Pro Mobile έχει επίσης βελτιστοποιημένο hinge που του επιτρέπει να έχει την κλίση που ανά πάσα στιγμή προτιμάτε - έως 180° - για typing pitch που φτάνει τα mm.

Κατασκευασμένο από κορυφαίους τεχνίτες, το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό LAVIE Pro Mobile, αποτελείται από υλικά επόμενης γενιάς που κάποτε χρησιμοποιούνταν μόνο για αποστολές στο διάστημα, όπως το κάλυμμα από ανθρακονήματα. Το LAVIE Pro Mobile ζυγίζει λιγότερο από 889 γραμμάρια, με μοναδικά λεπτό σώμα 16,7 χιλιοστών και προσφέρει έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 με γραφικά Intel Iris Xe για απόλυτη φορητότητα. Τέλος, με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας που φτάνει έως και τις 10 ώρες, το LAVIE Pro Mobile σας επιτρέπει να εργάζεστε από σχεδόν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του με οθόνη 13,3'' και το κομψό Navy Blue χρώμα του, καθιστά το νέο LAVIE Pro Mobile ιδανική συσκευή για τους χρήστες με πολυάσχολο τρόπο ζωής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading